“Καταιγίδα” στις καθυστερήσεις η Νότιγχαμ (video)

Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς είχαμε στο Σίτι Γκράουντ, όπου η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 την Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Καραμπάο Καπ.

Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς είχαμε στο Σίτι Γκράουντ, όπου η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 την Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Καραμπάο Καπ.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μόλις στο 2ο λεπτό προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Μέρφι. 

Η Νιούκαστλ δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες και παρά το γεγονός πως ο Μπενίτες είχε παρατάξει την ομάδα του με 2 επιθετικούς, ο Στιλ είχε εύκολο πρώτο ημίχρονο, καθώς καμία από τις τελικές των φιλοξενούμενων δε βρήκε εστία.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Φόρεστ έχασε ευκαιρίες να αυξήσει το προβάδισμά της, ενώ η Νιούκαστλ, παρά τις αλλαγές του Ισπανού κόουτς, δεν έμοιαζε ικανή να απειλήσει.

Όλα αυτά όμως μέχρι το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ροντόν που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, νίκησε τον Στιλ για το 1-1. Όλα έδειχναν πέναλτι, αλλά το φινάλε ήταν συγκλονιστικό. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντίας, κάνοντας το 3-1 στο 7ο λεπτό του έξτρα χρόνου.

Η κλήρωση του τρίτου γύρου θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (Καράνκα): Στιλ, Μπίραμ (39 Νταρίκουα), Φοξ, Χέφελε, Ρόμπινσον, Γουάτσον, Μπριντκατ, Λόλεϊ (58 Όσμπορν), Καρβάλιο (82 Κας), Ντίας, Μέρφι.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (Μπενίτες): Ντάρλοου, Κλαρκ, Σχαρ, Φερνάντες ( 69 Πέρες), Στέρι, Κι, Λόνγκσταφ, Κένεντι, Ατσού, Μούτο ( 77 Μέρφι), Χοσέλου ( 82 Ροντόν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.