Κλοπ: «Οφείλουμε να σηκωθούμε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως η Λίβερπουλ οφείλει να ανακάμψει μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ, ενώ δεν έκρυψε πως η ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι «πόνεσε» τους «κόκκινους».

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως η Λίβερπουλ οφείλει να ανακάμψει μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ, ενώ δεν έκρυψε πως η ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι «πόνεσε» τους «κόκκινους». Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα στο ματς με τους «πολίτες». Ο Κλοπ συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να επανέλθει τις προσεχείς ημέρες και να κυνηγήσει τίτλους στο άμεσο μέλλον.

Αρχικά, ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε: «Νομίζετε πως κλείνομαι σπίτι για 4 εβδομάδες; Νιώθεις την ήττα, δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι σημαντικό. Μπορείς να πέσεις, αλλά οφείλεις να σηκωθείς. Μόνο οι ηλίθιοι παραμένουν στο πάτωμα και περιμένουν να έρθει η επόμενη ήττα. Εμείς θα επανέλθουμε, 100%».

Στη συνέχεια, ο 48χρονος προπονητής συμπλήρωσε: «Απόψε νιώθουμε σκουπίδια, σκ…, αλλά αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, θα δούμε φως στο τούνελ».

Τέλος, μίλησε και για τον λόγο για τον οποίο δεν επέλεξε τον Ντάνιελ Στάριτζ για τις εκτελέσεις πέναλτι: «Δεν μπορούσε να περπατήσει, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να τον χρησιμοποιήσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.