Νέα ΓΣ στις 9 Ιουλίου

Σε πολύ καλό κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων και αρκετές ιδέες, οι οποίες ουσιαστικά αν ενδιαφερθούν τα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας μπορούν να γίνουν άμεσα εφαρμόσιμες και να δώσουν νέα... πνοή στον ΑΠΣ Ζάκυνθος, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η συνεδρίαση της συγκεκριμένης επιτροπής.

Σε πολύ καλό κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων και αρκετές ιδέες, οι οποίες ουσιαστικά αν ενδιαφερθούν τα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας μπορούν να γίνουν άμεσα εφαρμόσιμες και να δώσουν νέα… πνοή στον ΑΠΣ Ζάκυνθος, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η συνεδρίαση της συγκεκριμένης επιτροπής.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ioniansports.gr, ο αντιδήμαρχος Άκης Λαδικός έχοντας εμπειρία από συμβούλια κατεύθυνε με άψογο τρόπο τη συζήτηση η οποία ήταν από τις λίγες φορές που είχε ουσία και στάθηκε μακριά από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Παρόντα ήταν από την Επιτροπή Σωτηρίας τα μέλη:  Λαδικός, Γούναρης, Δραγώνας, Λάππος, Πισκαρδέλης, Σκαμνάκης, Χαριάτης, Λάππος, Μπιάζη, Μουζάκης Β., Μουζάκης Δ. και Βυθούλκας Διον. 

Αρχικά το λόγο πήρε ο Λαδικός ο οποίος αφού ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για τα όσα προηγήθηκαν αλλά και την αδιαφορία των φορέων στο κάλεσμα που έκανε ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες, κατέθεσε την άποψη ότι μοναδική λύση είναι η Γενική Συνέλευση στην οποία θα συμπληρωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και θα. τρέξουν τα θέματα της ομάδας.

Την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Μουζάκης Δ. και Βυθούλκας Διονύσης, ενώ ο επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δραγώνας Νήσης ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους επιχειρηματίες να συνδράμουν την προσπάθεια της διοίκησης για την επόμενη χρονιά.

 Ο Γούναρης μαζί με τους Λαδικό, Δραγώνα, Μουζάκη Δ., Κόκλα Δ. σύστησαν υποεπιτροπή η οποία θα αποφασίσει τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα στο να πλησιάσει όποιον επιχειρηματία (Ζακυνθινό ή μη) επιθυμεί να συνδράμει τον ΑΠΣ Ζάκυνθος και θα είναι αυτή που θα κάνει τις επαφές.

Από τη συνεδρίαση η είδηση που βγαίνει, πέραν των επαφών που θα υπάρξουν με επιχειρηματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται να μπουν στο ΔΣ και να βοηθήσουν την ομάδα, είναι ότι το Σάββατο  9 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα (πιθανότατα στο “Φώσκολο”) θα γίνει η Γενική Συνέλευση. Αυτή θα είναι απολογιστική, ενώ θα συμπληρωθεί και το ΔΣ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.