Βαρύ το πένθος για τον Χαριάτη

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στη Ζάκυνθο από τον άδικο χαμό του Χρήστου Χαριάτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα των Χριστουγέννων σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στη Ζάκυνθο από τον άδικο χαμό του Χρήστου Χαριάτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα των Χριστουγέννων σε τροχαίο δυστύχημα.
Οι συμπαίκτες του, οι φίλοι του, οι φίλαθλοι παραμένουν σοκαρισμένοι από το χτύπημα της μοίρας. Τα συλλυπητήρια και τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά του 24χρονου ποδοσφαιριστή αλλά και στην ομάδα του καταφθάνουν συνεχώς από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Από την πλευρά του, ο προπονητή του νησιώτικου συλλόγου, Δημήτρης Μαγκαφίνης είπε στο σάιτ ioniansports.gr: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτά που νιώθω. Θλίψη και θυμό για το άδικο. Ο Χρήστος ήταν ένα αγαπημένο μου παιδί, ένα καλό, φιλότιμο και άξιο παιδί. Τον Χρήστο τον αγαπούσα πολύ για τον χαρακτήρα του, για το ειλικρινές χαμόγελο του, για την ποδοσφαιρική του ικανότητα. Για όλα αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητάς του, τον αγάπησα και τον πίστεψα. Τον εμπιστεύτηκα και με δικαίωσε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στην αγαπημένη του, στους φίλους του. Εγώ θα κρατήσω για πάντα μέσα μου την αγκαλιά του όταν σκόραρε στον πρώτο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος και το χαμόγελό του, όταν μου ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι θα γίνει πατέρας. Καλό ταξίδι Χρηστάκο μου».
Πολλοί φίλοι του περνούν από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος και αφήνουν λίγα λουλούδια στη μνήμη του καθώς και αναμμένα κεριά (η φωτογραφία από το ioniansports.gr).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.