Νίκη… Διαμάντη ο Απόλλων

Με γκολ του Διαμάντη στο 17', ο Απόλλων επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου στη Ριζούπολη και διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Με γκολ του Διαμάντη στο 17′, ο Απόλλων επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου στη Ριζούπολη και διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Απόλυτα δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων, που ήταν ανώτεροι ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο 17′ σημειώθηκε το τέρμα που έκρινε την έκβαση του αγώνα με κεφαλιά του Διαμάντη έπειτα από σέντρα του Ζαχαρόπουλου.
Επίσης, στο 44′ ο Κοροβέσης είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ζάκυνθος ανέβασε την απόδοσή της αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Απόλλωνα που κράτησε τη νίκη μέχρι τέλους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Μένιος, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Κύργιας (72′ Κισκαμπάνης), Γρομητσάρης, Σαββίδης, Καραδέμητρος (65′ Σεμερτζίδης), Διαμάντης (24′ Κωνσταντίνου), Κοροβέσης, Τσιλιγκίρης, Ζαχαρόπουλος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ζόραν Γέφτοβιτς): Γεωργίου, Λιβέρης, Σαμαράς, Καλλιβωκάς (46′ Φιλάι), Κόντη (52′ Τεπετός), Κωστάκης, Χαρτσιάς, Διαμαντόπουλος, Τσιριγώτης, Στρατομήτρος, Κυπαρίσσης (61′ Νεόφυτος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.