Γενική Συνέλευση την 1η Ιουλίου

Την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Καλαμάτας, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα της Μεσσηνίας.

Την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Καλαμάτας, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα της Μεσσηνίας. Μεταξύ άλλων, από αυτήν θα αναδειχθούν τα μέλη που θα συγκροτήσουν την προσωρινή διοίκηση ή τη διοικούσα Επιτροπή.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Π.Σ. Η Καλαμάτα»
Σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Π.Σ. Η Καλαμάτα» και σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2725/1999 καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση – απολογισμός δράσης και διαχείρισης – έγκριση – αρχή σχεδιασμού νέας περιόδου
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης
Ανάδειξη μελών Προσωρινής Διοίκησης ή Διοικούσας Επιτροπής του Νομικού Προσώπου του Τ.Α.Π.
Καθορισμός των διοικητικών και διαχειριστικών αρμοδιοτήτων της ανωτέρω επιτροπής
Παν προταθησόμενο θέμα
Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Ιουλίου 2012 και από ώρα 09:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος στο Διοικητήριο στην Καλαμάτα ενώ κατά τη διάρκεια των εργασιών της θα διεξαχθούν και εκλογές του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν σύμφωνα με το Καταστατικό τα ταμειακώς εντάξει μέλη του αθλητικού Σωματείου. Όσα μέλη του σωματείου επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους έναντι του Σωματείου, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι την ημέρα της συνέλευσης μετά από επικοινωνία σε ώρες γραφείου με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ. Παναγιώτη Πρεζεράκο (6974600671), τον κ. Χρήστο Λουκά (6944916026) ή τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεώργιο Ράλλη (6977381581), καθώς επίσης και την ημέρα της Συνέλευσης έως και την 10.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος.
Εάν και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου θα επαναληφθεί χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα και στο ίδιο χώρο από ώρα 10.00 έως 18.00, η ψηφοφορία θα είναι μυστική και θα εκλεγεί επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με τρεις αναπληρωματικούς και Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, με διετή θητεία.
Υποψήφιοι Σύμβουλοι μπορεί να είναι τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου τα οποία μετέχουν στις εκλογές σαν ενιαίο ψηφοδέλτιο και οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων υποβάλλονται προς το Δ.Σ. τρεις (3) τουλάχιστον ημέρες προ της Γενικής Συνελεύσεως, ενώ αρμόδιοι για την παραλαβή τους είναι οι κος Παναγιώτης Πρεζεράκος (6974600671) και κ. Χρήστος Λουκάς (6944916026), μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.
Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει πριν την Γενική Συνέλευση θα ανακηρυχτούν τα υποψήφια μέλη και θα αναρτηθεί κατάλογος υποψήφιων στον Πίνακα Ανακοινώσεων, την προηγούμενη ημέρα.
Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι πέντε (5) υποψηφίους ενώ θα εκλεγούν επτά (7) Διοικητικοί Σύμβουλοι και τρεις (3) αναπληρωματικοί ενώ σε περίπτωση ισοψηφίας η σειρά θα καθοριστεί με κλήρωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.