Η Φέγενορντ αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Ζβόλε και πλέον την χωρίζει μόνο ένας πόντος από τον δεύτερο της Eredivisie Άγιαξ.

Η Φέγενορντ αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Ζβόλε και πλέον την χωρίζει μόνο ένας πόντος από τον δεύτερο της Eredivisie Άγιαξ.

Έτσι, η μάχη του τίτλου στην Ολλανδία μετατρέπεται σε θρίλερ, καθώς απομένουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη της περιόδου.

Η ομάδα του Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ αιφνιδιάστηκε πλήρως, καθώς μόλις στο 13′ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 από τα γκολ των Μένιχ (3′) και Φαν Πόλεν (13′). Ο Μπεργκχάους με δύο γκολ στο 26′ και το 54′ έφερε το ματς στα ίσια, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα της νίκης και όλα πλέον θα κριθούν στο νήμα. Η Φέγενορντ στα ματς που απομένουν έχει να παίξει με Ουτρέχτη (εντός), Φίτεσε (εκτός), Εξέλσιορ (εκτός) και Χέρακλες (εντός), ενώ ο Άγιαξ με Χέιρενφεϊν (εντός), Αϊντχόφεν (εκτός), Γκο Αχέντ Ιγκλς (εντός) και Βίλεμ (εκτός).

Στο άλλο ματς που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, η Ουτρέχτη κέρδισε 3-0 εντός την Τβέντε και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Tα αποτελέσματα στην Eredivisie (30ή Αγωνιστική):

Παρασκευή

Σπάρτα Ρότερνταμ-Εξέλσιορ 2-3

Σάββατο

Φίτεσε-Χέρενφεν  4-2
Ντεν Χάαγκ-Χρόνινχεν 4-3
Ναϊμέχεν-Αγιαξ  1-5
Γκo Αχεντ ιγκλς-Χέρακλες 1-4  

Κυριακή

Άλκμααρ – Ρόντα 1-1
Ουτρέχτη – Τβέντε 3-0
Ζβόλε – Φέγενορντ 2-2
Αϊντχόφεν – Βίλεμ (17:45)