“Τσουνάμι” αποχωρήσεων στον Άγιαξ: Παραιτήθηκε και ο Ερίνγκα

Ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούν από το "στρατόπεδο" του Άγιαξ, καθώς ο Πιερ Ερίνγκα ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του ολλανδικού συλλόγου, κάτι που θα κάνει επίσημα στις 2 Οκτωβρίου.

Ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούν από το “στρατόπεδο” του Άγιαξ, καθώς ο Πιερ Ερίνγκα ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του ολλανδικού συλλόγου, κάτι που θα κάνει επίσημα στις 2 Οκτωβρίου.

«Ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, νομίζω ότι πρέπει να είσαι εκεί ως επόπτης. Αλλά δεν είμαι κουφός στην κριτική και δεν είμαι τυφλός στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Άγιαξ. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα να κάνω χώρο για έναν νέο πρόεδρο. Έχω δουλέψει σκληρά για τον σύλλογο. Θα συνεχίσω να ακολουθώ τον Άγιαξ ως οπαδός και ελπίζω ότι η αθλητική απόδοση σύντομα θα επιστρέψει στο επίπεδο που επιθυμεί ο Άγιαξ», ανέφερε ο Ερίνγκα, ο οποίος ουσιαστικά οδηγήθηκε στην παραίτηση μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης του συλλόγου.

Ο Άγιαξ αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή κρίση στη σύγχρονη ιστορία του, αφού ο Σβεν Μίσλιντατ αποχώρησε πρόσφατα από την θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου του «Αίαντα», ενώ σχεδόν βέβαια θα πρέπει να θεωρείται και η απόλυση του τεχνικού του ολλανδικού συλλόγου, Μόρις Στάιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.