Παυλίδης: Τον …εγκρίνει παλιό είδωλο της Μπενφίκα

Εγκωμιαστικά σχόλια στον πορτογαλικό Τύπο, για τον Βαγγέλη Παυλίδη, από παλιό παίκτη των «αετών», που τον ξέρει καλά.

Ο Έλληνας στράικερ, είναι στο στόχαστρο της ομάδας της Λισσαβόνας και η A Bola, ζήτησε τη γνώμη του παλαίμαχου επιθετικού, Πιέρ Φαν Χόιντονκ, ο οποίος είχε πετύχει 23 γκολ σε 35 αγώνες με την Μπενφίκα, τη σεζόν 2000-01.

Ο Ολλανδός παλαίμαχος επιθετικός, έπλεξε το εγκώμιο του πρώτου σκόρερ της Eredivisie, αναλύοντας το παιχνίδι του:

«Μιλάμε για έναν πολύ καλό επιθετικό, είναι πραγματικά πολύ καλός. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας επιθετικός για να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα και έκανε μια θεαματική σεζόν. Μπορούμε να καταλάβουμε την ποιότητα και τις ιδέες του, ακόμα και όταν δεν βάζει γκολ.

Είναι ένας εξαιρετικά ευφυής παίκτης και ειδικά όσον αφορά τα τελειώματα των φάσεων, ξεχωρίζει ξεκάθαρα. Κατά την άποψή μου, αυτό είναι το δυνατό σημείο του Παυλίδη. Ό,τι κάνει γίνεται με έναν σκοπό, με έναν πολύ ξεκάθαρο στόχο, γι’ αυτό λέω ότι βλέπουμε την ποιότητά του και καταλαβαίνουμε το ποδόσφαιρό του ακόμα και όταν δεν σκοράρει.

Παρόλο που είναι δυνατός, δεν είναι ένας επιθετικός που παίζει πάντα με τη δύναμη, είναι ένας παίκτης που ξέρει πώς να κινείται, που ξέρει πώς να παίζει μέσα στην περιοχή, αλλά που μπορεί να παίξει και έξω από αυτήν, ξεκινώντας π.χ. , από συνδυασμούς στη μεσαία γραμμή. Μην τον βάζετε να παίζει στη γραμμή, γιατί δεν είναι τέτοιος παίκτης, αλλά είναι ένας επιθετικός που ξέρει πώς να ανεβάζει όλη την επιθετική γραμμή

Ο Παυλίδης είναι ένας τρομερός σκόρερ, είναι σπουδαίος εκτελεστής, παρόλο που ήταν μια δύσκολη σεζόν για την ΑΖ, κατάφερε να αξιοποιήσει στο έπακρο το παιχνίδι του και να γίνει ο καλύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Σε ορισμένα παιχνίδια, λίγες μπάλες έφτασαν στα πόδια του. Είναι όμως ένας πολυσύνθετος επιθετικός, που δουλεύει πολύ στο γήπεδο, ακόμα και από αμυντική άποψη, καθόλου εγωιστής, ένα πλήρες Νο9».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.