Abola: «Ευσεβής πόθος του Σμιντ ο Παυλίδης!»

Ένα ακόμη δημοσίευμα της «Abola» για τον Βαγγέλη Παυλίδη, η πορτογαλική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι ο Έλληνας διεθνής αποτελεί στόχο του Ρότζερ Σμιντ από τα χρόνια της Αϊντχόφεν.

Πρώτο θέμα ο Βαγγέλης Παυλίδης στην Πορτογαλία τις τελευταίες μέρες. Ο Έλληνας διεθνής είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μπενφίκα του Ρότζερ Σμιντ. Μάλιστα το νέο εκτενές ρεπορτάζ της πορτογαλικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο «γαλανόλευκος» φορ αποτελεί «ευσεβή πόθο» του τεχνικού από όταν εκείνος βρισκόταν στην Ολλανδία και την Αϊντχόφεν.

Με βάση το ρεπορτάζ από την Πορτογαλία η Άλκμααρ είναι έτοιμη να αποχωριστεί τον Παυλίδη με το κατάλληλο ποσό, ενώ ο παίκτης θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του Παυλίδη, ισχυρίζεται ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον ολλανδικό σύλλογο, ωστόσο δεν αποκαλύπτει τον πιθανό προορισμό του.

Η πρώτη οικονομική πρόταση της Μπενφίκα στην Άλκμααρ έφτασε τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον Παυλίδη για ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, Στη συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να μπει και ποσοστό μεταπώλησης.

Αρχικός στόχος των «αετών» είναι η πώληση του Αρτούρ Καμπράλ και του Κάσπερ Τένγκστεντ. Ο πρώτος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για 20 εκατομμύρια ευρώ, οι επιδόσεις του δεν εντυπωσιάσαν τους ανθρώπους της Μπενφίκα και έτσι μπήκε πωλητήριο. Ο πορτογαλικός σύλλογος έχει προτάσεις από Σαουδική Αραβία, Αγγλία και Ιταλία. Η ομάδα της Λισσαβόνας αναμένεται να εξετάσει όλες τις προσφορές και θα αποφασίσει σύντομα για το μέλλον του.

Στη δεύτερη περίπτωση η Μπενφίκα επιθυμεί την απομάκρυνση και του Τένγκστεντ με σκοπό να αποκτηθεί ένας νεότερος παίκτης, ο οποίος θα έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να προσφέρει στο κλαμπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.