Ο πιθανός αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, Άγιαξ, είναι μεταξύ των πολλών πλευρών που ενδιαφέρονται να υπογράψουν τον Σέρτζι Ρομπέρτο.

Ο πιθανός αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, Άγιαξ, είναι μεταξύ των πολλών πλευρών που ενδιαφέρονται να υπογράψουν τον Σέρτζι Ρομπέρτο, με τους Ολλανδούς να ετοιμάζονται να προσεγγίσουν τον 32χρονο. Ο Ρομπέρτο ​​πρόκειται να φύγει από την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι μετά τη λήξη του συμβολαίου του, έχοντας περάσει ολόκληρη την καριέρα του στον καταλανικό σύλλογο.

Ο παίκτης πάντως θα αξιολογήσει τις επιλογές του την ερχόμενη εβδομάδα. Έχει περάσει τη λαμπρή καριέρα του παίζοντας σχεδόν παντού στον αγωνιστικό χώρο. Ο έμπειρος Ισπανός έχει περάσει τα τελευταία χρόνια παίζοντας ως μπακ, αλλά παίζει κυρίως ως κεντρικός χαφ. Έχοντας κατακτήσει επτά τίτλους LaLiga και δύο τρόπαια Champions League, η εμπειρία του σίγουρα θα βοηθούσε τον Άγιαξ μετά από μια απογοητευτική και δύσκολη σεζόν.

Ο Ρομπέρτο ​​έχει και άλλους ανώνυμους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του, αλλά ο Άγιαξ λέγεται ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε αυτή τη λίστα. Μια μετακόμιση στη Johan Cruyff Arena θα τον έβλεπε να συνδέεται με τον νεαρό Ιταλό πρώην προπονητή της Νις, Φραντσέσκο Φαριόλι, ο οποίος φέρνει μια νέα αίσθηση και στυλ παιχνιδιού στην ολλανδική πρωτεύουσα.