Βίλεμ – PSV 0-2: Πέπι ο… αντι – Γιόνγκ (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Αμερικανός επιθετικός, Ρικάρντο Πέπι, μπήκε στα... παπούτσια του Ντε Γιόνγκ και με δύο δικά του γκολ, βοήθησε την PSV να επικρατήσει εκτός έδρας του Βίλεμ με 2-0, σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός επιθετικός, Ρικάρντο Πέπι, μπήκε στα… παπούτσια του Ντε Γιόνγκ και με δύο δικά του γκολ, βοήθησε την PSV να επικρατήσει εκτός έδρας του Βίλεμ με 2-0, σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της PSV, Πίτερ Μπος, έδωσε “ανάσες” σε βασικά στελέχη ενόψει του αγώνα με την Σπόρτινγκ για το Champions League, ενώ επέλεξε στην ενδεκάδα τον Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα από το Αϊντχόφεν.

Στο 49ο λεπτό και στο 64ο ο Πέπι σκόραρε για τους Πρωταθλητές Ολλανδίας, οι οποίοι διατηρήθηκαν στην κορυφή της κατάταξης με το απόλυτο των νικών στην Eredivisie.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς, καθώς οπαδοί του Βίλεμ άναψαν καπνογόνα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η κατάλληλη ορατότητα για να συνεχιστεί ο αγώνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.