Σ’ ένα από τα χειρότερα παιχνίδι του Άγιαξ την τρέχουσα σεζόν ο Τραορέ μετατράπηκε σε χρυσή αλλαγή για τον Φαριόλι, καθώς λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει στο 76ο λεπτό και να ανοίξει τον δρόμο στον Άγιαξ για του τρεις βαθμούς της νίκης απένταντι στην Βάλβαϊκ (0-2).

Μέχρι το λεπτό εκείνο ο Άγιαξ δεν βλεπόταν, είχε ελάχιστες φάσεις και έμοιαζε να μην έχει τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα της τελευταίας ομάδα του πίνακα της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άγιαξ δημιούργησε μόλις δύο φάσεις, αρχικά με το Τέιλορ στο 31′ και στη συνέχεια με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Βαν ντε Μπούμεν, με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτεριή πλευρά το δοκαριού και να φεύγει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και μέχρι τις αλλαγές του Φαριόλι οι φιλοξενούεμνοι δεν απείλησαν ούτε μία φορά, από τις αλλαγές και μετά έκαναν την πρώτη τους στο 68′ με τον Άκπομ, προβολή που έφυγε κόρνερ, στο 71ο λεπτό με ωραίο σουτ του Τραορέ και στο 73 και πάλι με φάουλ του Βαν ντε Μπούμεν να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 76′ όταν αρχικά ο Κλάασεν σούτερ με δύναμη αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά με ωραίο πλασέ ο Τραορέ έκανε το 1-0. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Χοντζ με πλασέ ύστερα από την ασίστ του Τραορέ που ήταν και ο MVP της αναμέτρησης.