Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, η Αϊντχόφεν επικράτησε 4-0 της Ζβόλε σε ματς για τη 10η αγωνιστική στην Eredivisie και συνεχίζει με το απόλυτο των νικών, στο δρόμο για τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πίτερ Μπος, ήταν ο Αμερικανός Πέπι που πέτυχε χατ τρικ. Χωρίς να εντυπωσιάσει η Αϊντχόφεν προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε εντελώς παθητικό ποδόσφαιρο, σαν να περίμενε στωικά την ήττα. Στο 9ο λεπτό ο Πέπι άνοιξε το σκορ και στο 40΄μετά την ωραία ασίστ του Σαϊμπάρι, ο Λανγκ έγραψε το 2-0. Στο 44ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη Ζβόλε, με την αποβολή του Ναμλί με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Σαϊμπάρι.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε η παράσταση για έναν ρόλο, με τους πρωταθλητές να πετυχαίνουν άλλα τέσσερα γκολ, με τον Τίλμαν στο 50΄, τον Πέπι στο 58΄και στο 71΄ και τον Μπακαγιόκο στο 88ο λεπτό. Η PSV ισοφάρισε ένα ρεκόρ της Eredivisie απόψε. Πέτυχε την 18η νίκη στη σειρά επί των “κυανόλευκων”! Το τρέχον ρεκόρ ήταν το νικηφόρο σερί των 18 αγώνων εναντίον της Βίλεμ. Αυτό το ρεκόρ σημειώθηκε μεταξύ 2005 και 2014.