Τα «θέλω» του Λίπι

Την πρόθεση του να επιστρέψει στα γήπεδα και τους πάγκους εξέφρασε ο Μαρσέλο Λίπι.

Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές της Ευρώπης Το 2006 στο Μουντιάλ της Γερμανίας, ο Μαρτσέλο Λίπι κατάφερε με την εθνική Ιταλίας να φτάσει στην ελίτ της καριέρας του σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Πλέον, μετά από ένα χρόνο απουσίας του από τους πάγκους, ο 63άχρονος τεχνικός θέλει να αναλάβει  τα ηνία είτε κάποιας εθνικής ομάδας είτε κάποιου συλλόγου που θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
«Θα ήθελα να προπονήσω κάποια εθνική ομάδα αλλά αν έρθει πρόταση από σύλλογο που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ τότε δεν θα με πείραζε καθόλου καθώς εγώ έχω ήδη υπάρξει σε τέσσερις τελικούς. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο Λίπι σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας
 
Η ομάδα των «ατζούρι» την δεδομένη χρονική στιγμή προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Euro 2012  και ο πρώην τεχνικός της, σχολιάζει την δουλεία του συναδέλφου του, Τσέσαρε Πραντέλι. « Αν η παρουσία μας στο Μουντιάλ της Αφρικής ήταν διαφορετική εγώ πάλι θα την άφηνα. Ο Πραντέλι ανανεώνει την ομάδα με τους σωστούς τρόπους. Πιστεύω πως έχει καταφέρει να φέρει τον ενθουσιασμό πίσω στην ομάδα και μου θυμίζει την περίοδο του 2004-05. Νομίζω πως είναι ένα καλό σημάδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.