Σάντος: «Να κάνουμε το καθήκον μας»

Ο Φερνάντο Σάντος στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και υποστήριξε ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για την Ελλάδα.

Ο Φερνάντο Σάντος στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και υποστήριξε ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για την Ελλάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι πλέον η εθνική πρέπει να πάρει 6 βαθμούς στα δύο ματς που απομένουν και στη συνέχεια να δει αν θα εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση ή αν θα διεκδικήσει μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέσω των μπαράζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Κάναμε αυτό ακριβώς που είχαμε πει. Μπήκαμε μέσα από το πρώτο λεπτό να πιέσουμε την αντίπαλη ομάδα και να την οδηγήσουμε στο λάθος. Από τη δική μας την πλευρά θέλαμε να σκοράρουμε, είχαμε αρκετούς καλούς συνδυασμούς που μας έφεραν ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα ή και παραπάνω τέρματα κάτι που θα έκανε μετά το παιχνίδι να κυλήσει για εμάς πολύ πιο εύκολα και χωρίς άγχος.

Είναι λογικό όταν πας στα αποδυτήρια με 0-0 κι έχεις κάνει μια καλή εμφάνιση και αμυντικά και επιθετικά, έρχεται λίγο το άγχος και η νευρικότητα. Όσο δεν σκοράρεις, μπορεί ένα στιγμιαίο λάθος ή μια αδράνεια να σου στοιχίσει οπότε ήταν κάτι που το είχαμε υπόψη μας. Το είπα στους παίκτες μου, να έχουν καθαρό μυαλό. Ανταποκρίθηκαν πολύ καλά σε αυτό. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ χωρίς να επιτρέψουμε ρήγματα στην άμυνά μας. Το καταφέραμε αυτό, πετύχαμε το γκολ με κάποιο άγχος βέβαια, και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη που όπως είπα στην αρχή φτάσαμε στη νίκη η οποία είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι ένα πιο ευρύ σκορ που θα έκανε πιο εύκολη τη νίκη».

Για το γεγονός ότι η απευθείας πρόκριση δείχνει να χάνεται:
«Πρώτα-πρώτα όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βγούμε πρώτοι. Εμείς παραμένουμε με όσες, λιγοστές πράγματι, ελπίδες έχουμε για την πρώτη θέση. Μπορούμε να περιμένουμε πως θα στραβοπατήσει η Βοσνία κόντρα στη Λιθουανία. Μπορεί να έχει μια κακή μέρα. Θα είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε την ευκαιρία. Θα πρέπει να κερδίσουμε τη Σλοβακία και το Λιχτενστάιν. Αν βγούμε πρώτοι, έχει καλώς. Αν όχι, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ γιατί ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στο Μουντιάλ. Δεν αρχίσαμε τη διαδικασία αυτή και στη συνέχεια βρεθήκαμε στα πλέι οφ. Ο στόχος μας από την αρχή ήταν να είμαστε στο Μουντιάλ και αυτόν θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.