Νίνης: «Δύο νίκες και θα δούμε»

Ο Σωτήρης Νίνης ξεκαθάρισε ότι η εθνική ομάδα είναι υποχρεωμένη να κάνει το "2 στα 2" στα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Σωτήρης Νίνης ξεκαθάρισε ότι η εθνική ομάδα είναι υποχρεωμένη να κάνει το “2 στα 2” στα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν αυτές, όπως τόνισε, συνδυαστούν με κάποια “γκέλα” της Βοσνίας, τότε αυτό θα είναι το ιδανικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίνης:

«Φυσικά φεύγουμε με χαμόγελο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παίξαμε πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος πιστεύω να χάρηκε με το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, μας επηρέασε και ο καιρός γιατί είχε αρκετή ζέστη, αλλά συνολικά ήμασταν καλοί. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι μπορούσαμε, περιμέναμε το δώρο από τη Σλοβακία που δεν ήρθε.

Εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση, προχωράμε στα επόμενα παιχνίδια να δούμε τι θα γίνει. Εμείς πρέπει να πάρουμε δυο νίκες, να περιμένουμε μήπως έρθει κανένα δώρο, αλλιώς θα πάμε στα πλέι οφ. Όπως είπα, χρέος μας είναι να κάνουμε τις δυο νίκες και να περιμένουμε τι θα κάνει η Βοσνία. Από εκεί και πέρα, θα δούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.