5ος Ομιλος: Στον πάτο η Κύπρος

Η Κύπρος γνώρισε ακόμα μία ήττα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή τη φορά η Σλοβενία ήταν αυτή που πέρασε νικηφόρα (2-0) από το ΓΣΠ και κράτησε το σύνολο του Νίκου Νιόπλια στην τελευταία θέση του ομίλου. Νίκη με ανατροπή για την Ισλανδία επί της Αλβανίας...

Η Κύπρος γνώρισε ακόμα μία ήττα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή τη φορά η Σλοβενία ήταν αυτή που πέρασε νικηφόρα από το ΓΣΠ και κράτησε το σύνολο του Νίκου Νιόπλια στην τελευταία θέση του ομίλου.

Πλέον η Κύπρος έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2011, ενώ για πρώτη φορά μετά τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 1992 θα τερματίσει στον πάτο της βαθμολογίας.

Με τους 100 Σλοβένους φιλάθλους να έχουν μετατρέψει σε έδρα τους το άδειο ΓΣΠ, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 12′ με κοντινό πλασέ του Νοβάκοβιτς, ενώ στο 80′ ο Ίλιτσιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι παίκτες του Νιόπλια είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν σε 1-1, αλλά δεν τις αξιοποίησαν και γνώρισαν την ήττα.

Κύπρος (Νιόπλιας): Γιωργαλλίδης, Θεοφίλου (46′ Δημητρίου), Μερκής, Ζούνιορ, Η. Χαραλάμπους, Ελευθερίου (33′ Χαραλαμπίδης), Λαμπάν, Ντομπρασίνοβιτς (68′ Νικολάου), Αλεξάνδρου, Μακρίδης Σωτηρίου.

Σλοβενία (Κάτανετς): Σ. Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Ίλιτς, Σέζαρ, Στρούνα, Μέρτελι, Καμπλ, Μπίρσα (59′ Ίλιτσιτς), Κιρμ, Λιουμπίγιανκιτς (89′ Μάταβζ), Νοβάκοβιτς. 


Οι Ισλανδοί το ήθελαν περισσότερο

Η Αλβανία έφτασε κοντά στο διπλό που θα την έχριζε φαβορί για τα μπαράζ, αλλά οι Ισλανδοί με ανατροπή κατέκτησαν το τρίποντο και διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από τη Σλοβενία, δύο από τη Νορβηγία και τρεις από τη σημερινή τους αντίπαλο.

Μόλις στο 9′ ο Ράμα άνοιξε το σκορ, όμως η χαρά των Αλβανών κράτησε μόνο πέντε λεπτά, αφού ο Μπγιάρνασον στο 14′ μετά από ασίστ του Σάβερσον, έφερε το ματς στα ίσα.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο τελευταίος έδωσε ακόμα μία ασίστ, με τον Σίγκθορσον να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Ο Κάτσε του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε ΄λη την αναμέτρηση και στο 44′ αντίκρησε την κίτρινη κάρτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.