Ψηφίζουν…Ελλάδα Ριμπερί και Νασρί

Φρανκ Ριμπερί και Σαμίρ Νασρί θέλουν την Ελλάδα για αντίπαλο της Γαλλίας στα μπαράζ, ενώ ο Ολιβιέ Ζιρού προτιμά απλά να αποφύγει την Πορτογαλία του Ρονάλντο.

Φρανκ Ριμπερί και Σαμίρ Νασρί θέλουν την Ελλάδα για αντίπαλο της Γαλλίας στα μπαράζ, ενώ ο Ολιβιέ Ζιρού προτιμά απλά να αποφύγει την Πορτογαλία του Ρονάλντο.

Οι «τρικολόρ» δεν μπόρεσαν να πάρουν την απ’ ευθείας πρόκριση για το Μουντιάλ και θα μπουν στη διαδικασία των μπαράζ πιθανότατα ως «αδύναμοι», κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί από τη ΦΙΦΑ.

Οι Γάλλοι θεωρούν ως δεδομένο όμως ότι η αντίπαλός τους θα είναι μία από τις Ελλάδα, Ουκρανία, Κροατία και Πορτογαλία, με τους διεθνείς να «ψηφίζουν» ως καταλληλότερο τελευταίο εμπόδιο πριν τη Βραζιλία την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

«Σίγουρα θα είναι καλύτερο να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα απ’ ότι την Πορτογαλία. Όμως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια όταν κρίνεται η πρόκριση στο Μουντιάλ. Είναι ένας στόχος που σου δίνει την επιθυμία να δώσεις τα πάντα και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Προσωπικά δεν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να μην πάμε στη Βραζιλία. Θα ήταν τρελό», είπε ο Φρανκ Ριμπερί στη «Le Figaro», ενώ ο Σαμίρ Νασρί δήλωσε ευθαρσώς στους συμπατριώτες του: «Θέλω Ελλάδα ή Ουκρανία, όμως όλοι οι αντίπαλοι θα είναι δύσκολοι. Δεν νομίζω ότι και η Πορτογαλία θα είναι ευτυχισμένη αν κληθεί να μας αντιμετωπίσει».

Για τον Ολιβιέ Ζιρού πάντως, οποιαδήποτε αντίπαλος εκτός της Πορτογαλίας είναι ιδανική: «Θα ήταν καλύτερο να αποφύγουμε τους Πορτογάλους. Ήδη είχαμε την ατυχία να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο με την Ισπανία και θα είναι μεγάλη ατυχία να παίξουμε με την Πορτογαλία στα μπαράζ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.