Ανοιχτό του Τραπατόνι

Ο Μάρκο Ταρντέλι και συγκεκριμένα ο βοηθός του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην εθνική Ιρλανδίας τόνισε πως το μέλλον του Ιταλού τεχνικού δεν εξαρτάται από την πρόκριση της ομάδας στο Euro 2012.

Ο Μάρκο Ταρντέλι και συγκεκριμένα ο βοηθός του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην εθνική Ιρλανδίας τόνισε πως το μέλλον του Ιταλού τεχνικού δεν εξαρτάται από την πρόκριση της ομάδας στο Euro 2012. Με δηλώσεις του άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και της ανανέωσης του συμβολαίου τους με μειωμένες τις αποδοχές.

Ο ίδιος εξήγησε πως είχε συζητήσεις με την ομοσπονδία της χώρας όπου και του ξεκαθάρισαν πως το μέλλον του Τραπατόνι δεν εξαρτάται από τα αποτελέσματα του προκριματικού γύρου.

«Αν η ομοσπονδία θέλει να παραμείνουμε με τον Τζιοβάνι, αυτό θα ήταν σπουδαίο αλλά τώρα δε μπορούμε να πούμε τίποτα»,τόνισε ο Ταρντέλι.

Η εθνική Ιρλανδίας τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Β’ προκριματικού ομίλου με 14 βαθμούς όσους έχει και η Σλοβακία. Στην πρώτη θέση και με δυο βαθμούς παραπάνω βρίσκεται η Ρωσία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.