Κετσπάγια: «Κίνητρο μας μόνο η φανέλα »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΙΦΛΙΔΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΜΠΟΣ
Αποφασισμένος να οδηγήσει την εθνική Γεωργίας στη νίκη επί της Ελλάδας, εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΙΦΛΙΔΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΜΠΟΣ
Αποφασισμένος να οδηγήσει την εθνική Γεωργίας στη νίκη επί της Ελλάδας, εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός Ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα έχουν κίνητρο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ξεκαθάρισε πως όποιος είναι καλύτερος θα πάρει τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Κετσπάγια τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: «Ετοιμαζόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα. Πηγαίνουν καλά οι προπονήσεις. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει σημασία ποιος χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς. Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Και συμπλήρωσε για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει, αλλά και για την ψυχολογία των παικτών του: «Είναι τα ίδια πρόσωπα. Ούτε στην τακτική θα έχουμε αλλαγές. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο. Όλοι είναι πανέτοιμοι. Θέλουμε να κερδίσουμε. Όποιος είναι καλύτερος, θα κερδίσει μέσα στο γήπεδο. Ας γίνει ένα καλό παιχνίδι και θα δείξει».

Επίσης, ο Γεωργιανός προπονητής δήλωσε: «Είναι διαφορετικό όταν παίζεις σαν δεύτερος και διαφορετικά σαν πρώτος. Με την Κροατία κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά δεν κερδίσαμε. Θα ήταν αλλιώς αν είχαμε 15 βαθμούς και αλλιώς τώρα. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν βάλαμε γκολ και χάσαμε το ματς. Θα μπορούσαμε να είχαμε 15 βαθμούς τώρα. Είναι αλλιώς όταν περιμένεις την ευκαιρία. Όταν δεν είμαστε φαβορί, μας βγαίνει καλύτερα. Όταν είμαστε φαβορί δεν έχουμε την ποιότητα που χρειάζεται».

Σχετικά με το αν ήδη η Γεωργία σκέφτεται την επόμενη διοργάνωση, ο Κετσπάγια τόνισε: «Σημασία έχει το αυριανό παιχνίδι, μετά θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα προκριματικά».

Τέλος, ο Γεωργιανός τεχνικός τόνισε: «Κίνητρο είναι να φοράς τη φανέλα της Εθνικής. Θα βγούμε και θα παίξουμε για την Εθνική ομάδα. Παίζουμε μόνο για τη φανέλα που φοράμε και για τίποτα άλλο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση. Πέρασα ωραία στην Ελλάδα, αλλά πέρασα και άσχημα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Αν μπορεί η Ελλάδα να είναι καλύτερη και κερδίσει, χαλάλι της. Αλλά εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Θα περίμενα να πέρναγε η Κροατία. Η Ελλάδα έχει παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Εμείς δεν έχουμε παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Θα τα πούμε εκεί, να είσαστε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.