Πρόκληση για τους Ιρλανδούς

Ένα θετικό αποτέλεσμα στο «ΛεΚοκ Αρένα» του Ταλίν θέλει η Ιρλανδία για να έρθει πιο κοντά στην επιστροφή της σε τελική φάση Euro.

Ένα θετικό αποτέλεσμα στο «ΛεΚοκ Αρένα» του Ταλίν θέλει η Ιρλανδία για να έρθει πιο κοντά στην επιστροφή της σε τελική φάση Euro. Το ΕΪΡΕ που συμμετείχε για τελευταία φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 1988 αντιμετωπίζει την Εσθονία εκτός έδρας στο πρώτο από τα δύο νοκ άουτ παιχνίδια των μπαράζ.
 
Τα δεδομένα δείχνουν ότι η Ιρλανδία είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά η ουσία θα αποδειχθεί στους αγωνιστικούς χώρους. Η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι, πάντως, παραμένει  αήττητη στα 9 τελευταία παιχνίδια της, με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της με την Εσθονία μετράει ισάριθμες νίκες.
 
Ο Βλαντιμίρ Βοσκομποϊνίκοφ κλήθηκε για να καλύψει το κενό του τραυματία Σεργκέι Ζεΐνοφ στους γηπεδούχους, τη στιγμή που για τους φιλοξενούμενους παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Τζον Ο’ Σέι. Ωστόσο, οι Σέι Γκίβεν, Ρίτσαρντ Νταν και Κιθ Φάχεϊ ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Τραπατόνι.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.