Τους ξέρανε ο Ο’Σέι, ισοπαλία και στην Πολωνία

Γερμανία και Πολωνία ήταν τα φαβορί, αλλά Ιρλανδία και Σκωτία κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία εκτός έδρας και να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή. Πέρασε εύκολα η Γεωργία από την έδρα του Γιβραλτάρ.

Η Γερμανία για δεύτερο σερί ματς δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, αλλά αυτή τη φορά δε γνώρισε την ήττα, αλλά παραχώρησε ισοπαλία στην Ιρλανδία. Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ναι μεν είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, όμως στις καθυστερήσεις δέχθηκαν το γκολ που τους αφήνει στην τρίτη θέση του ομίλου

Το… Γόρδιο δεσμό για τους Γερμανούς έλυσε ο Κρόος, ο οποίος με δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα στο 71′. 

Ολοι περίμεναν πως το 1-0 ήταν αρκετό για τα “πάντσερ”, αλλά δεν υπολόγιζαν στο Ο’Σέι. Ο έμπειρος αμυντικός στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε τον Χούμελς στην προσωπική τους μονομαχία και γιόρτασε την 100ή συμμετοχή του στην εθνική ομάδα της χώρας του με το γκολ της ισοφάρισης. 

Ο βαθμός ήταν αρκετός…

Μόνο για… τουρισμό δεν πήγαν οι παίκτες της Σκωτίας στην Πολωνία. Οι γηπεδούχοι που πριν λίγες μέρες ανάγκασαν τη Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην πρώτη τους ήττα, άνοιξαν το σκορ στο 12′ με τον Μαζίνσκι, αλλά η χαρά τους δεν κράτησαν για αρκετή ώρα. Στο 18′ ο Μαλόνεϊ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στέλνοντας έτσι τις δύο ομάδες ξανά στην αφετηρία. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο σκορ, κάτι που πέτυχαν στο ξεκίνημα της… επανάληψης. Στο 57′ ο Νέισμιθ έκανε το 1-2 και έβαλε τις βάσεις έτσι ώστε η ομάδα του  
να διπλασιάσει τις επιτυχίες της στα προκριματικά. 

Η Πολωνία δεν πέταξε “λευκή πετσέτα” και στο 77′ ο Μιλικ ισοφάρισε σε 2-2   και χάρισε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας, με τον οποίο η παρέα του Λεβαντόφσκι έμεινε στην πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο, μαζί με την Ιρλανδία.

Εκανε το… αναμενόμενο η Γεωργία

Στο Γιβραλτάρ – Γεωργία, το σύνολο του Τιμούρ Κετσμπάια επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε σχετικά εύκολα, πανηγυρίζοντας και την πρώτη του νίκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.. Οι φιλοξενούμενοι “καθάρισαν” την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας μέρος, όταν και προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0. Μόλις στο ένατο λεπτό ο Γκελασβίλι άνοιξε το σκορ και δέκα λεπτά αργότερα ο Οκριασβίλι μετά από πάσα του Ανανίντζε έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 26′ ο Τσαντουρία άγγιξε το 3-0, με την μπάλα να μη του κάνει το… χατίρι και να σταματά στο δοκάρι. 

Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο δεύτερο 45λεπτο, με τη Γεωργία να σκοράρει ακόμα μία φορά. Συγκεκριμένα ο Κανκάβα στο 69′ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το τελικό 3-0. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.