Μένει στην Ουγγαρία ο Ντάρνταϊ

Με τον Παλ Ντάρνταϊ στον πάγκο της θα συνεχίσει να πορεύεται η Εθνική Ουγγαρίας για το υπόλοιπο των προκριματικών του Euro 2016 και φυσικά για τα παιχνίδια με την Ελλάδα.

Με τον Παλ Ντάρνταϊ στον πάγκο της θα συνεχίσει να πορεύεται η Εθνική Ουγγαρίας για το υπόλοιπο των προκριματικών του Euro 2016 και φυσικά για τα παιχνίδια με την Ελλάδα.


Ο 38χρονος Μαγυάρος, ανέλαβε αρχικά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ως υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Ατίλα Πιντέρ, έπειτα από την ήττα με 2-1 εντός έδρας κόντρα στη Β. Ιρλανδία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ωστόσο οι δύο νίκες και η μία ισοπαλία που είχε απολογισμό στα ματς που κάθισε στον πάγκο σφράγισαν τη μονιμοποίησή του.


Παράλληλα με τη θέση του στην Εθνική, ο Ντάρνταϊ θα διατηρήσει και το ρόλο του στις ακαδημίες της Χέρτα Βερολίνου, όπου είχε παίξει πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής.


«Η Χέρτα μπορούσε να μην το επιτρέψει, γιατί είναι οι εργοδότες μου, οπότε πρέπει να ευχαριστήσω τον σύλλογο που μου επιτρέπει να συνεχίσω τη δουλειά που ξεκίνησα. Η Ουγγαρία έχει 13-15 παίκτες διεθνούς επιπέδου και άλλους που μπορούν να φτάσουν εκεί. Μας περιμένουν δύο ματς απέναντι στην Ελλάδα και τη Φινλανδία, στα οποία έχουμε πιθανότητες και ελπίζω πως οι παίκτες μου θα είναι τον Μάρτιο όσο έτοιμοι ήταν και το φθινόπωρο», ανέφερε ο νέος τεχνικός.


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Σάντορ Τσάνγι ανέφερε: «Τους τελευταίους δύο μήνες ο Παλ έδειξε όλα όσα σκεφτόμασταν σε αυτό, δηλαδή ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Έφερε ενότητα και επαγγελματισμό στην Εθνική και μέσω των παρατηρήσεών του έχει προσφέρει πολλά στους παίκτες».




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.