Ολυμπιακός: Ραντεβού με την ιστορία για τους Νέους στο Μαρακανά

Το δικό τους ποδοσφαιρικό όνειρο θα ζήσουν απόψε (22:00) οι Νέοι του Ολυμπιακού, καθώς αντιμετωπίζουν στο ιστορικό Μαρακανά τη Φλαμένγκο για το Διηπειρωτικό Κ20.

Οι Νέοι των «ερυθρόλευκων» έγραψαν ιστορία με την κατάκτηση του Youth League και πλέον έχουν μπροστά τους μία ακόμη τεράστια πρόκληση και τον μεγάλο στόχο να φέρουν πίσω στην Ελλάδα το τρόπαιο.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και οι παίκτες του βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στη Βραζιλία, προκειμένου να μπουν στο κλίμα και να είναι πανέτοιμοι για τη… βραδιά της ζωής τους.

Το έργο τους απέναντι στη Φλαμένγκο δεν αναμένεται να είναι εύκολο, καθώς θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που ήδη κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και διαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες όπως ο Λοράν.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Μπότης, Κουρακλής, Έξαρχος, Κουτσόπουλος, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Πλειώνης, Δάμα, Παναγάκος, Ρολάκης, Λιατσικούρας, Πλις, Μουζακίτης, Τουφάκης, Λίγδας, Λώλης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τζάμαλης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γέντερ Ερέρα από τη Βενεζουέλα και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλμπέρτο Πόντε και Μιγκντάλια Ροντρίγκες.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μπρίαν Λοάισα από τον Ισημερινό, απ’ όπου κατάγονται και οι ρέφερι που θα βρίσκονται στο VAR. Καθήκοντα Video Assistant Referee θα εκτελέσει ο Κάρλος Όρμπε, ενώ Assistant Video Assistant Referee ορίστηκε η Μόνικα Αμπόγια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.