Η Barclays στηρίζει το αγγλικό γυναικείο ποδόσφαιρο  

Η «Women Super League» και η «Women Championship» υπέγραψαν πολυετή συμφωνία χορηγίας τίτλου με την «Barclays», αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων λιρών, σηματοδοτώντας την πιο προσοδοφόρα εμπορική συμφωνία τους μέχρι σήμερα.

Η νέα συμφωνία παρέχει μια σημαντική οικονομική ώθηση για το WSL και το πρωτάθλημα γυναικών.

Η ανανέωση ορόσημο είναι η μεγαλύτερη συμφωνία στο γυναικείο ποδόσφαιρο στη Βρετανία, δήλωσε η ποδοσφαιρική Οομοσπονδία, με την «Barclays» να διπλασιάζει την επένδυσή της για να ενισχύσει την υποστήριξή της στο γυναικείο παιχνίδι.

Η βρετανική τράπεζα επέκτεινε επίσης τη συνεργασία της με την FA για τρία επιπλέον χρόνια, διάρκειας έως το 2028 και ανανέωσε τη χορηγία της στην Premier League για τέσσερα επιπλέον χρόνια, όπου παραμένει ως ο επίσημος τραπεζικός συνεργάτης μέχρι το 2029.

Η Τσέλσι κέρδισε τον έβδομο τίτλο της WSL την περασμένη σεζόν με διαφορά τερμάτων υπό την πρώην προπονήτρια Έμα Χέις. Προπονητής των πρωταθλητών είναι πλέον η Γαλλίδα Σόνια Μπομπαστό.

Η Μάντσεστερ Σίτι, δευτεραθλήτρια την περασμένη σεζόν, αναδείχθηκε ισόπαλη με την Άρσεναλ στο πρώτο της ματς στο πρωτάθλημα, ενώ η Τσέλσι, η Μπράιτον, η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισαν το πρώτο τους παιχνίδι της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.