Υπουργείο Αθλητισμού: Χρηματοδότηση στον δήμο Πρέβεζας για το γήπεδο Καναλίου

Το αθλητικό έργο «Τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο Τοπικής Κοινότητας Καναλίου, της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, του Δήμου Πρέβεζας», προϋπολογισμού 317.502 ευρώ, χρηματοδοτεί το υπουργείο Αθλητισμού.

Η έγκριση της χρηματοδότησης, από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου, για δράσεις βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων, ανακοινώθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, σε συνάντησή του με τον δήμαρχο Πρέβεζας, Νίκο Γεωργάκο.

Παρών στη συνάντηση ήταν ο βουλευτής Πρέβεζας της Ν.Δ., Σπύρος Κυριάκης.

«Το εν λόγω έργο θα αναβαθμίσει το γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Καναλίου του δήμου Πρέβεζας, το οποίο αποτελεί κυψέλη αθλητισμού μέσα από τη λειτουργία ακαδημιών, εκτός από έδρα της τοπικής ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού μέσα από ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις», δήλωσε ο κ. Βρούτσης.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ευχαρίστησε «θερμά τον υπουργό, ο οποίος έμπρακτα ανταποκρίθηκε ώστε να τοποθετήσουμε ακόμα ένα κομμάτι στο σπουδαίο ψηφιδωτό της αθλητικής ανάπτυξης για όλους στο δήμο μας».

Η ένταξη του έργου των 317.502 ευρώ περιλαμβάνεται στο υποπρόγραμμα Τομέα Αθλητισμού του ΤΠΑ 2021-2025, από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 του ΥΠΑΙΘΑ και είναι μέρος του προϋπολογισμού, ύψους 22.104.201 ευρώ, για «Υποδομές στο τομέα αθλητισμού» σε 22 Δήμους της Ελλάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.