Οι 23 «εκλεκτοί» του Τραπατόνι

Τον Πολ ΜακΣέιν της Χαλ Σίτι επέλεξε στη θέση του ανέτοιμου Κέβιν Φόλεϊ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιρλανδίας ενόψει του Euro 2012.

Τον Πολ ΜακΣέιν της Χαλ Σίτι επέλεξε στη θέση του ανέτοιμου Κέβιν Φόλεϊ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιρλανδίας ενόψει του Euro 2012. O αμυντικός της Γουλβς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη γάμπα και έγινε ο δεύτερος παίκτης που «κόπηκε» από τον Τζιοβάνι Τραπατόνι, μετά τον μέσο του Μπέρμιγχαμ, Κιθ Φάχεϊ. Ο τελευταίος είχε αντικατασταθεί μέσα στο σαββατοκύριακο που μας πέρασε από τον Πολ Γκριν, ο οποίος δεν έχει ομάδα αυτό το διάστημα, αφού νωρίτερα τον Μάιο αρνήθηκε την οικονομική προσφορά της Ντέρμπι Κάουντι για παραμονή του.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο Τραπατόνι εξήγησε σχετικά με τις τελικές επιλογές του: «Με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίσαμε την περασμένη εβδομάδα, είχα να πάρω μία δύσκολη απόφαση όσον αφορά την ανακοίνωση της τελικής 23αδας που πρέπει να καταθέσω στην UEFA για το Euro. Παρακολουθούσαμε στενά την αποθεραπεία του Κέβιν Φόλεϊ, του Τζον Ο’Σέι, του Πολ ΜακΣέιν, του Ντάρεν Ο΄Ντι και του Σέι Γκίβεν. Αν και ο Κέβιν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, ήταν δύσκολο να τον αφήσω εκτός τελικής 23αδας. Μετά τη σημερινή προπόνηση αποφάσισα να πάρω μαζί τον Ο΄Σέι και τον ΜακΣέιν. Έχω μιλήσει με όλους και κατάλαβαν πόσο δύσκολη ήταν η θέση μου».
Καθώς σήμερα λήγει η προθεσμία δήλωσης της τελικής 23αδας κάθε εθνικής ομάδας στην UEFA, o Τραπατόνι ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας:
 
Τερματοφύλακες
Σέι Γκίβεν (Άστον Βίλα), Κίρεν Ουέστγουντ (Σάντερλαντ), Ντέιβιντ Φόρντ (Μίλγουολ)
 
Αμυντικοί
Πολ ΜακΣέιν (Χαλ Σίτι), Τζον Ο΄Σέι (Σάντερλαντ), Σον Λέτζερ (Λέστερ), Στίβεν Κέλι (Φούλαμ), Ρίτσαρντ Νταν (Άστον Βίλα)
 
Μέσοι
Έιντεν ΜακΓκίντι (Σπαρτάκ Μόσχας), Ντέμιεν Νταφ (Φούλαμ), Γκλεν Ουίλαν (Στόουκ Σίτι), Πολ Γκριν (-), Ντάρον Γκίμπσον (Έβερτον), Στίβεν Γουόρντ (Γουλβς), Στίβεν Χαντ (Γουλβς), Κιθ Άντριους (Γουέστ Μπρομ)
 
Επιθετικοί
Κέβιν Ντόιλ (Γουλβς), Ρόμπι Κιν (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Τζόναθαν Γουόλτερς (Στόουκ Σίτι), Σέιν Λόνγκ (Γουέστ Μπρομ), Σάιμον Κοξ (Γουέστ Μπρομ), Τζέιμς ΜακΚλιν (Σάντερλαντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.