Αρμπελόα: “Πλήγμα η απουσία του Πουγιόλ”

Στην απουσία του Κάρλες Πουγιόλ από την Εθνική ομάδα της Ισπανίας στάθηκε ο Αλβάρο Αρμπελόα.

Είναι η κάτοχος του τίτλου, είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια, σίγουρα συμπεριλαμβάνεται στα μεγάλα φαβορί του EURO 2012. Ομως, στην προσπάθειά να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της, δεν θα είναι παρόντες δύο παίκτες που πρωταγωνίστησαν στις προηγούμενες επιτυχίες: ο Κάρλες Πουγιόλ και ο Νταβίντ Βίγια. Στις απουσίες αυτές και στην ανάγκη να καλυφθούν, στάθηκε ο Αλβάρο Αρμπελόα.

«Μας πονάει η απουσία του Κάρλες. Ολοι γνωρίζουμε την ποιότητά του, έχει εκπληκτικές τοποθετήσεις, είναι γρήγορος, δυνατός με σωστές αντιδράσεις», είπε ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, που λόγω θέσης μπορεί να κρίνει καλύτερα τον Πουγιόλ. «Είναι ο παίκτης που δημιουργεί αυτοπεποίθηση και η εμπειρία του έχει ζωτική σημασία. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς που βρισκόμαστε εδώ, είναι να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του, ώστε ο κόσμος να μην καταλάβει ότι λείπει».

Οι “φούριας ρόχας” ξεκινούν τους αγώνες του Γ΄ ομίλου εναντίον της Ιταλίας στο Γκντανσκ. Για την αναμέτρηση αυτή μίλησε ο Χάβι Μαρτίνεθ, ο νέος σούπερ σταρ που αναδείχθηκε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Μαρσέλο Μπιέλσα: «Η κληρωση μας έφερε αντιμέτωπους με την Ιταλία στο πρώτο ματς και πραγματικά δεν μας κάνει καμία διαφορά! Είμαστε εδώ για να πάρουμε τον τίτλο, άρα θα πρέπει να νικήσουμε τους καλύτερους» είπε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.