Θέλει ισοπαλία της Ιταλίας ο Τραπατόνι

Η αγωνιστική δραστηριότητα στον 3ο όμιλο του Euro 2012 ξεκινά την Κυριακή (10/6) και ο Τζιοβάνι Τραπατόνι πιστεύει ότι τα δύο ματς της πρεμιέρας θα είναι καθοριστικά για την Ιρλανδία.

Η αγωνιστική δραστηριότητα στον 3ο όμιλο του Euro 2012 ξεκινά την Κυριακή (10/6) και ο Τζιοβάνι Τραπατόνι πιστεύει ότι τα δύο ματς της πρεμιέρας θα είναι καθοριστικά για την Ιρλανδία. Ο Ιταλός τεχνικός, ωστόσο, τόνισε ότι πέραν του αποτελέσματος στον αγώνα με την Κροατία, μεγάλη σημασία έχει και το ντέρμπι του ομίλου ανάμεσα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και την Ισπανία.

«Γνωρίζουμε άριστα ότι το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό, τόσο σημαντικό όσο και το άλλο πρώτο παιχνίδι, της Ιταλίας με την Ισπανία. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσεις το πρώτο παιχνίδι, το οποίο θα μας δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά είναι επίσης σημαντικό να μην χάσουμε. Τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι σημαντικά. Αν είναι δύο ισοπαλίες, τότε ίσως είναι πιθανό να προκριθούμε με τέσσερις βαθμούς», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιρλανδών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.