Ντελ Μπόσκε: «Εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη»

Για τη νίκη θα παραταχθεί η Ισπανία κόντρα στην Κροατία, όπως ξεκαθάρισε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Για τη νίκη θα παραταχθεί η Ισπανία κόντρα στην Κροατία, όπως ξεκαθάρισε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με τις έως τώρα εμφανίσεις των «φούριας ρόχας» και υπογράμμισε πως θέλει μια ακόμα καλή εμφάνιση και κόντρα στους Κροάτες.

Αρχικά, ο Ντελ Μπόσκε τόνισε: «Είμαι χαρούμενος επειδή στόχος μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, χρειάζεται να επαναλάβουμε την εμφάνιση που είχαμε απέναντι στην Ιρλανδία και στο παιχνίδι με την Κροατία. Θέλουμε να πάρουμε μία ηθική νίκη, όπως έχει συνηθίσει αυτή η ομάδα».

Στην συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «Είμαστε αθλητές και οι Κροάτες το ίδιο και στόχος μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει πιθανότητα να σκεφτούμε κάτι άλλο. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι ο αγώνας, όχι οι μαθηματικές πράξεις. Εκείνο που θέλουμε μόνο είναι η νίκη».

Τέλος, ο Ντελ Μπόσκε αναφέρθηκε και τον Φερνάντο Τόρες: «Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον Τόρες για αυτό ακριβώς που έκανε. Τις προάλλες πίστευα ότι ο Σεσκ Φάμπρεγας θα πετύχει ένα γκολ για εμάς. Είμαστε που μπορούμε να σκοράρουμε με διαφορετικούς παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.