Αισιόδοξος ο Ινιέστα

Η πρόκριση της Ισπανίας στα προημιτελικά του EURO 2012 θεωρείτο "εκ των ων ουκ άνευ" για την πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης, για την οποία τα δύσκολα αρχίζουν με τα νοκ-άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης.

Η πρόκριση της Ισπανίας στα προημιτελικά του EURO 2012 θεωρείτο “εκ των ων ουκ άνευ” για την πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης, για την οποία τα δύσκολα αρχίζουν με τα νοκ-άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης. Τη λογική αυτή, όμως, δεν δείχνει να συμμερίζεται ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι το δυσκολότερο ματς για την ομάδα του στο τουρνουά ήταν το χθεσινό με την Κροατία.

«Ελπίζω ότι δώσαμε το πιο δύσκολο παιχνίδι μας και πως η συνέχεια θα είναι πιο εύκολη», τόνισε σε σημερινή συνεντευξη Τύπου ο μέσος της Μπαρτσελόνα και εξήγησε στη συνέχεια: «Το ματς αυτό (σ.σ. με την Κροατία) τα είχε όλα. Φάσεις όπου κυκλοφορούσαμε καλά τη μπάλα και φάσεις που αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Ηταν επίσης και η κατάσταση στην οποία βρισκόμασταν: η ισοπαλία μας αρκούσε, αλλά όσο έμενε το 0-0, ένα δικό τους γκολ θα μας απέκλειε. Για κάθε ομάδα υπάρει μία δύσκολη μέρα και για μας ήταν χθες».

Σε ό,τι αφορά τον αντίπαλο της Ισπανίας στον προημιτελικό του Σαββάτου, ο Ινιέστα δεν εξέφρασε κάποια προτίμηση. «Η Γαλλία, η Αγγλία και η Ουκρανία έχουν τις πιθανότητές τους. Είναι τρεις ομάδες με διαφορετικό στιλ: οι Γάλλοι συνδυάζονται καλά και θέλουν να έχουν κατοχή της μπάλας, οι Αγγλοι είναι καλά οργανωμένοι και περιμένουν πίσω για να φύγουν στην αντεπίθεση και η Ουκρανία παίζει στην έδρα της, κάτι το οποίο της δίνει επιπλέον κίνητρο», ανέφερε ο έμπειρος χαφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.