Ινιέστα: “Μοιάζουμε να είμαστε ανίκητοι”

Με την παράδοση να είναι αρνητική για την Ισπανία, οι παίκτες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας θα μπουν στο γήπεδο για να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα κόντρα στους Γάλλους.

Με την παράδοση να είναι αρνητική για την Ισπανία, οι παίκτες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας θα μπουν στο γήπεδο για να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα κόντρα στους Γάλλους. Αυτό υποστήριξε και ο Αντρές Ινιέστα στην συνέντευξη τύπου, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι οι «Φούριας Ρόχας» θα πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

“Στο παρελθόν δυσκολευτήκαμε και αποκλειστήκαμε. Τώρα δυσκολευτήκαμε, κερδίσαμε και είμαστε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Έχουμε πετύχει κάτι εξαιρετικό σε μία συνηθισμένη κατάσταση, κάτι που σημαίνει ότι η νίκη είναι κανόνας για εμάς και μοιάζουμε να είμαστε ανίκητοι. Ωστόσο, μερικές φορές δεν είμαστε και χάνουμε, ακόμη και όταν είμαστε καλύτερη ομάδα.
Κάθε χρόνο γίνεται πιο δύσκολο, επειδή νίκη είναι πιο δύσκολη για εμάς κάθε φορά. Το έχω βιώσει στην Μπαρτσελόνα και τώρα το βιώνω στην εθνική ομάδα. Είναι εξίσου εύκολο με το να κερδίσεις τη διοργάνωση την πρώτη φορά, όταν δεν είσαι συνηθισμένος χρειάζεται να κάνεις νίκες και μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Αυτό πετύχαμε με ην Μπαρτσελόνα και ελπίζω να το κάνουμε την εθνική ομάδα”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.