Αλόνσο: «Δεν αλλάζουμε το πλάνο μας»

Πιστή στο αγωνιστικό της πλάνο θα παραμείνει η Ισπανία και στον ημιτελικό με την Πορτογαλία, σύμφωνα με τον Τσάμπι Αλόνσο.

Πιστή στο αγωνιστικό της πλάνο θα παραμείνει η Ισπανία και στον ημιτελικό με την Πορτογαλία, σύμφωνα με τον Τσάμπι Αλόνσο. Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως δε θα υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο για την αντιμετώπιση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση των «φούριας ρόχας» στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Αλόνσο τόνισε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας: «Δεν έχουμε προγραμματίσει τίποτα, ώστε να περιορίσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πάντα παίζουμε με το ίδιο αγωνιστικό πλάνο. Μπορούμε να κάνουμε μερικές αλλαγές, να είναι πιο κοντά οι γραμμές και να είμαστε πιο κοντά στον αντίπαλο, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα».

Σχετικά, με την κριτική που δέχεται η Ισπανία, δήλωσε: «Δεν υπήρξε συζήτηση μέσα στα αποδυτήρια. Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να συνεχίσουμε στην ίδια αγωνιστική φιλοσοφία ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα».

Όσον αφορά στους Ρονάλντο, Κοεντράο και Πέπει, τους οποίους γνωρίζει από τη Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: «Είναι πολύ δυνατοί και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν».

Επίσης, ο Αλόνσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον θάνατο του Μίκι Ροκέ: «Ήταν ένα σοκ για όλους. Ολόκληρη η ομάδα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του. Είναι δύσκολο να πεθαίνει ένας αθλητής 24 ετών. Ήταν ένας φανταστικός άνθρωπος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.