Πέδρο: «Ξέρουμε τον Ρονάλντο»

Δε θα χρειαστεί ειδική αντιμετώπιση ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Πέδρο.

Δε θα χρειαστεί ειδική αντιμετώπιση ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Πέδρο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως άπαντες γνωρίζουν το στιλ παιχνιδιού του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ενώ τον χαρακτήρισε ως «φανταστικό παίκτη».

Αρχικά, ο Πέδρο τόνισε: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας φανταστικός παίκτης, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και χρειάζεται να τον λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Ωστόσο, νομίζω ότι ξέρουμε πώς να τον εξουδετερώσουμε. Θα χρειαστεί να περιμένουμε και θα δούμε τι θα συμβεί. Είμαστε σίγουροι για τις ικανότητές μας, αλλά θα είναι δύσκολα».

Στην συνέχεια, ο Ισπανός επιθετικός συμπλήρωσε: «Είμαστε σχεδόν οι ίδιοι παίκτες, όπως και στο παρελθόν, είμαστε σίγουροι, παίζουμε καλά, και νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι το ίδιο καλή όσο το τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ή το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Τέλος, ο νεαρός παίκτης αναφέρθηκε και στη νίκη-πρόκριση επί της Γαλλίας στην προημιτελική φάση: «Η ομάδα έπαιξε καλά, το πρώτο γκολ μας ηρέμησε και καταφέραμε να κρατήσουμε στην κατοχή μας την μπάλα. Όταν έχεις τον έλεγχο απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Γαλλία, μας κάνει να νιώθουμε πολύ ικανοποιημένοι. Επίσης, ήταν σημαντικό λόγω της παράδοσης που είχαν οι δύο ομάδες. Η Γαλλία είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος, για αυτό είναι σημαντικός ένας τέτοιος αγώνας και τελικά τους νικήσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.