Σίλβα: «Κορυφαίος παίκτης ο Ινιέστα»

Ο Αντρές Ινιέστα είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, σύμφωνα με τον Νταβίντ Σίλβα, βάζοντας τέλος στην κόντρα Μέσι-Ρονάλντο.

Ο Αντρές Ινιέστα είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, σύμφωνα με τον Νταβίντ Σίλβα, βάζοντας τέλος στην κόντρα Μέσι-Ρονάλντο. Ο μεσοεπιθετικός της Ισπανίας τόνισε πως ο συμπαίκτης του στους «φούριας ρόχας» αδικείται από την σύγκριση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια, μεταξύ του Αργεντινού και του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Χαρακτηριστικά, ο Νταβίντ Σίλβα υπογράμμισε: «Οι δημοσιογράφοι συχνά με ρωτούν για τον Μέσι και τον Ρονάλντο και το ποιος είναι ο καλύτερος, αλλά για μένα είναι ξεκάθαρο. Κατά τη δική μου άποψη ο Νο1 είναι ο Αντρές Ινιέστα, επειδή είναι συμπαίκτης μου στην Ισπανία και μπορώ να δω πως έχει τη δυνατότητα να κάνει ακόμα πιο δύσκολα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο».

Στην συνέχεια, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε για τον Ινιέστα: «Ο Αντρές είναι μαγικός με την μπάλα, εξαιρετικός άνθρωπος και μεγάλος παίκτης. Δε γνωρίζω προσωπικά τους Ρονάλντο ή Μέσι, αλλά ο Αντρές είναι πολύ μεγάλος παίκτης και χαρακτήρας. Είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, ο Σίλβα αναφέρθηκε και στον ημιτελικό με την Πορτογαλία: «Η Πορτογαλία είναι μία καλή ομάδα και έχει μερικούς εξαιρετικούς παίκτες. Επίσης, έχουν δείξει πως δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο, ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι με την Πορτογαλία ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχουμε την εμμονή πως θα παίξουμε ενάντια στον Ρονάλντο. Γνωρίζουμε το παιχνίδι των Πορτογάλων, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά παραμένουμε αμφίβολοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.