Με ενδεκάδα ανάγκης

Ο ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα του 1-0 στη ρεβάνς με τη Σπάρτακ Τρνάβα και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι - οφ του Γιουρόπα Λιγκ (21.05, Novasports2).

Ο ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα του 1-0 στη ρεβάνς με τη Σπάρτακ Τρνάβα και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ (21.05, Novasports2).

Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ πήρε το ελάχιστο πλεονέκτημα με τη νίκη της Τούμπας και καλείται να το διαφυλάξει στο ματς που θα γίνει στο μικρό γήπεδο «FC Vion», της μικρής πόλης του Ζλάτε Μόραβτσε.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς είναι εκτός ο τιμωρημένος Βίτορ και οι τραυματίες Κίτσιου και Αθανασιάδης, ενώ δεν υπολογίζονται ως γνωστόν οι Γκολάσα, Ρατς και Περέιρα.

Ο Κροάτης τεχνικός προσανατολίζεται σε σύστημα 4-2-3-1, με τον Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Κωνσταντινίδη, Κόστα, Σκόνδρα και Τζαβέλλα, τους Κάτσε και Τζιόλη στο κέντρο, τους Μακ και Κοροβέση στα πλάγια και τον Πέλκα πίσω από τον Μυστακίδη.

Οι Σλοβάκοι θα προσπαθήσουν για την ανατροπή με πιθανή ενδεκάδα τους Κάμεναρ, Τσόνγκα, Νίκολιτς, Γκρέσακ, Τοτ, Μπάες, Κασάδο, Σάμπο, Μίκοβιτς, Χάρμπα και Βόιτους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Τομπίας Βελτς με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ράφαελ Φόλτιν και Κρίστιαν Μπαντούρσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.