Τα πλάνα των Σλοβάκων

Η Σπάρτακ Τρνάβα θέλει την άτυπη ρεβάνς του αποκλεισμού της από τον ΠΑΟΚ, άσχετα αν αυτή έλαβε χώρα πριν από δέκα οκτώ χρόνια.

Η Σπάρτακ Τρνάβα θέλει την άτυπη ρεβάνς του αποκλεισμού της από τον ΠΑΟΚ, άσχετα αν αυτή έλαβε χώρα πριν από δέκα οκτώ χρόνια. Ωστόσο θέλει πολύ περισσότερο να ενισχύσει το προφίλ της και φυσικά να ενισχυθεί οικονομικά. Αυτή τη φορά θα έχει αυτή τη στήριξη της πλειοψηφίας των φθλάθλων που θα βρεθούν στο μικρό μεν αλλά άκρως συμπαθητικό γήπεδο, περιμένοντας μάλιστα πολλά από αυτούς.
 
Από την πλευρά του ο Γιουράι Γιάραμπεκ θα παρατάξει μια ενισχυμένη ομάδα, καθώς επιστρέφουν ποδοσφαιριστές από τραυματισμούς. Σύμφωνα και τους δημοσιογράφους που ακολουθούν το ρεπορτάζ της σλοβακικής ομάδας, το πλέον πιθανό είναι να κατεβάσει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2, έχοντας τον Κάμεναρ στην εστία, στην άμυνα από δεξιά προς τ᾽ αριστερά τους Τοτ, Νίκολιτς, Γκρέζακ, Τσόνκα. Στη μεσαία γραμμή με την ίδια κατεύθυνση τους Σάμπο, Μπάες, Κασάδο, Μίκοβιτς και δίδυμο στην επίθεση τους Βόιτους, Χάρμπα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.