5ος ΟΜΙΛΟΣ: Ισλανδία για μεγάλα πράγματα!

Στο καναβάτσο έριξε η Ισλανδία τη Σλοβενία, επικρατώντας με 2-1 στη Λιουμπλιάνα για τον πέμπτο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ μάλιστα με ανατροπή στο σκορ.

Στο καναβάτσο έριξε η Ισλανδία τη Σλοβενία, επικρατώντας με 2-1 στη Λιουμπλιάνα για τον πέμπτο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ μάλιστα με ανατροπή στο σκορ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Σρέσκο Κάτανετς είναι, σχεδόν, αποκλεισμένη από τη δυάδα του γκρουπ, επομένως και εκτός Βραζιλίας! Η Ισλανδία του Λαρς Λάγκερμπακ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34΄, μετά από γκολ του Νοβάκοβιτς, δεν μπόρεσε, όμως, η γηπεδούχος να σημειώσει ένα ακόμη γκολ και, ουσιαστικά, να «τελειώσει» τους φιλοξενούμενους.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκούλφι Σίγκουρντσον της Τότεναμ κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ σε 23 λεπτά και να φύγουν μ΄ ένα διπλό, το οποίο τους φέρνει στους εννέα βαθμούς σε πέντε αγώνες και σε θέση διεκδικητή της δεύτερης, τουλάχιστον, θέσης.

Ο Σίγκουρντσον ισοφάρισε στο 55΄, ενώ στο 78΄ σημείωσε το νικητήριο τέρμα μετά από ασίστ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Έιντουρ Γκούντγιονσεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.