Ισοπαλία στο Όσλο

Την πρώτη της απώλεια βαθμών γνώρισε η Νορβηγία, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Δανία για την οποία σκόραρε ο Ρόμενταλ.

Την πρώτη της απώλεια βαθμών στον 8ο όμιλο γνώρισε η Νορβηγία, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Δανία για την οποία σκόραρε ο Ρόμενταλ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο “Ούλεβαλ” με ένα υπέροχο μακρινό σουτ του άσου του Ολυμπιακού στο 28′ (ο Ρόμενταλ είχε και δοκάρι στο 73′) και άντεξαν μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, με τους Νορβηγούς να ισοφαρίζουν στο 81′ με τον Χούσεκλεπ.

Η Νορβηγία παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου με 10 βαθμούς σε 4 ματς, ενώ η ισοπαλία είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα για τη Δανία (που θα προτιμούσε βέβαια τη νίκη), η οποία έπιασε την Πορτογαλία στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ (Ε. Όλσεν): Γιάρσταιν, Γ. Ρίισε, Χάνγκελαντ, Ρούουντ (78′ Μπράατεν), Βέχλερ, Πέντερσεν, Χάουγκερ, Μπ. Ρίισε, Γκρίντχαϊμ, Χούσεκλεπ (89′ Ίβερσεν), Αμπντελαουέ
ΔΑΝΙΑ (Μ. Όλσεν): Σόρενσεν, Άγκερ, Κ. Γιόργκενσεν, Γιάκομπσεν, Ζ. Γιόργκενσεν, Κ. Πόουλσεν (70′ Γ. Πόουλσεν), Σίλμπερμπαουερ, Έρικσεν, Κρον Ντελί (82′ Ενέφολντσεν), Ρόμενταλ (90′ Βας), Μπέντνερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.