Η «L’ Equipe» ζητά…αργία στις 15 Ιουλίου!

Η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» ζητά από τους χρήστες της ιστοσελίδας της να υπογράψουν αίτημα για να κυρηχθεί αργία η 15η Ιουλίου σε περίπτωση κατάκτησης του Μουντιάλ από τους «τρικολόρ»!

Η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» ζητά από τους χρήστες της ιστοσελίδας της να υπογράψουν αίτημα για να κυρηχθεί αργία η 15η Ιουλίου σε περίπτωση κατάκτησης του Μουντιάλ από τους «τρικολόρ»!

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 13η Ιουλίου, ενώ η 14η είναι Ημέρα Ανεξαρτησίας στη Γαλλία και ως εκ τούτου αργία.

Έτσι η «L’ Equipe» ζήτησε από την πολιτική ηγεσία να κυρήξει αργία και την 15η για να συμπληρωθεί …τριήμερο εορτασμών!

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο σηματοδοτεί τον μήνα όπου ο χρόνος σταματά, οι άνδρες έχουν δικαίωμα να φορούν μέικ-απ χωρίς να προσελκύουν τα βλέμματα των υπολοίπων και οι γυναίκες αποκτούν το δικαίωμα να φωνάζουν «αυτό είναι φάουλ». Είναι οι μέρες όπου ανταλάσσουμε την κρίση και την αγοραστική μας δύναμη με τα πέναλτι και τα φάουλ, είναι οι μέρες όπου το ”καλημέρα” αντικαθίσταται με το ”είδες το ματς χθες;”, οι μέρες όπου ανατριχιάζουμε με κάτι άλλο εκτός από τον λογαριασμό του τηλεφώνου, όπου ονειρευόμαστε κάτι άλλο εκτός από ένα ωραίο αυτοκίνητο και όπου τελικά βγαίνουμε στους δρόμους απλά γιατί είμαστε ευτυχισμένοι. Για όλους αυτούς τους λόγους και πολλούς παραπάνω, εμείς στη ”L’ Equipe” και όλος ο γαλλικός λαός σας παρουσιάζουμε αυτό το αίτημα», αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, απευθυνόμενη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο!

Χωρίς Ριμπερί παιδιά, μάλλον θα πάτε για δουλειά στις 15 Ιουλίου…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.