ΗΠΑ: Αποχωρεί από την ενεργό δράση η Μόργκαν

Η Άλεξ Μόργκαν ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τα γήπεδα, καθώς είναι έγκυος.

Η Αμερικανίδα παίκτρια έχει κατακτήσει στην καριέρα της δυο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς είχε μείνει εκτός από την ομάδα που κέρδισε την πρωτιά στο Παρίσι. Όπως ανακοίνωσε, το ματς των Σαν Ντιέγκο Γουέιβ με τη Νορθ Καρολίνα Κούρατζ θα είναι το τελευταίο της καριέρας της, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Η ίδια έγραψε στα social media: «Αποσύρομαι. Έχω τόση σαφήνεια σχετικά με αυτήν την απόφαση και είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ επιτέλους να σας το πω. Έχει περάσει πολύς καιρός και αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Αλλά στις αρχές του 2024 ένιωσα στην καρδιά και την ψυχή μου ότι αυτή ήταν η τελευταία σεζόν που θα έπαιζα ποδόσφαιρο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Το ποδόσφαιρο είναι μέρος του εαυτού μου για 30 χρόνια και ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που αγάπησα ποτέ και έδωσα τα πάντα σε αυτό το άθλημα και αυτό που πήρα σε αντάλλαγμα ήταν περισσότερα από όσα θα μπορούσα να είχα ποτέ ονειρευτεί. Η επιτυχία για μένα ορίζεται στο να μην τα παρατάς ποτέ και να τα δίνεις όλα και έκανα ακριβώς αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.