Μπενίσκος: “Μεγάλη και σπουδαία νίκη”

Ο Μίμης Μπενίσκος ήταν χωρίς αμφιβολία από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πολύ σπουδαίας νίκης, που πέτυχε ο Εθνικός Αστέρας κόντρα στο Διαγόρα.

Ο Μίμης Μπενίσκος ήταν χωρίς αμφιβολία από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πολύ σπουδαίας νίκης, που πέτυχε ο Εθνικός Αστέρας κόντρα στο Διαγόρα. Ο ψηλόσωμος φορ, που επέστρεψε πριν λίγες ημέρες στην ομάδα, μετά από ένα μικρό διάλειμμα απουσίας, αυτή την φορά ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το νικητήριο γκολ, με το οποίο “σφράγισε” τη νίκη.

Ο Μπενίσκος παραμένει πάντα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων  του Εθνικού Αστέρα, κάτι που φάνηκε και στο ματς, καθώς γνώρισε την αποθέωση, ενώ δίνοντας το δικό του στίγμα για την επιτυχία είπε: “Ασφαλώς ήταν μία πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη, που ήρθε με εντυπωσιακή ανατροπή. Όλη η ομάδα έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, αφού βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως μπορέσαμε και ‘γυρίσαμε’ το παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και με ιδιαίτερα υψηλές βλέψεις. Ίσως αυτό να φανερώνει ακόμη περισσότερο την πολύ μεγάλη αξία που είχε αυτή η νίκη μας. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυθούμε, πρέπει να μην μείνουμε εδώ, αλλά να κοιτάξουμε μπροστά, όπου υπάρχουν πολλά δύσκολα αλλά και καθοριστικά παιχνίδια, που θα κρίνουν πολλά περισσότερα”.

Αναφορικά με τη δική του επιστροφή στην Καισαριανή αλλά και το γεγονός ότι βρήκε και πάλι δίχτυα είπε: “Σίγουρα αισθάνομαι υπέροχα στην ομάδα, μου φαίνεται ότι δεν έλειψα καθόλου και θέλω να συμβάλω και από τη δική μου πλευρά, ώστε να ξεκινήσει η μεγάλη ανάκαμψη. Χάρηκα πολύ με το γκολ που πέτυχα, γιατί ήρθε σε μία καθοριστική στιγμή, μας χάρισε την νίκη και θέλω να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές στην συνέχεια. Ο Εθνικός Αστέρας έχει αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες για να προχωρήσει και όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά”.
Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός Νίκος Παντελής μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά τους. προσγείωσε στη σκληρή πραγματικότητα και τους επέστησε την προσοχή, καθώς το Σάββατο τούς περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, στα Τρίκαλα, κόντρα στην τοπική ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.