Μπάγερ Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-2 (4-3 πεν.): “Σκούπισε” και το Σούπερ Καπ! (highlights)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατέκτησε και το Σούπερ Καπ Γερμανίας, νικώντας στα πέναλτι (4-3) τη Στουτγκάρδη. Στην κανονική διάρκεια το ματς έληξε 2-2 με την νταμπλούχο Γερμανίας να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 37'

Ότι και να κάνει αυτή η Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Γερμανία, δεν αποτελεί πλέον έκπληξη! Απόψε ξεκίνησε τη χρονιά όπως ακριβώς – απίθανα – πορεύθηκε πέρυσι όπου πήρε το πρωτάθλημα και το κύπελλο αήττητη! Αρνήθηκε (!) να χάσει και στο Σούπερ Καπ, παρότι έπαιξε με δέκα παίκτες από το 37′ μετά απο απευθείας κόκκινη στον Γάλλο Τεριέ κι ενώ είχαν προηγηθεί τα γκολ του Μπονιφέϊς στο 11′ και του Γάλλου Μιλό της Στουτγκάρδης στο 15′!
Στην επανάληψη η Στουτγκάρδη με σωστή διαχείριση και περισσότερες δυνάμεις προηγήθηκε με τον Ουντάβ στο 63′ κι αφού δεν μπόρεσε να “καθαρίσει” το τρόπαιο με τα πλεονεκτήματά της, άρχισαν τα… απίθανα της ομάδας του Τσάβι Αλόνσο!
Η πίεση της Λεβερκούζεν για τα όρια της υπέρβασης ήταν τεράστια ώσπου να φτάσουμε στο 88′ όταν ο Τσέχος Σικ έκανε το 2-2. Στις καθυστερήσεις;, μάλιστα, οι νταμπλούχοι Γερμανίας ήταν αυτοί που άγγιξαν το 3-2 με δύο μεγάλες ευκαιρίε.
Το ματς πήγε στα πέναλτι όπου η Λεβερκούζεν ήταν εύστοχη ενώ ο Κατόμπα έστειλε τη μπάλα στις εξέδρες του “Μπάι Αρίνα” στο 10ο πέναλτι της Στουτγκάρδης. Ένα ακόμα τρόπαιο στα χέρια της ασυγκράτητης Μπάγερ του Λεβερκούζεν..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.