Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε 7-6 στα πέναλτι του Τηλυκράτη μετά από συγκλονιστικό ματς.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε 7-6 στα πέναλτι του Τηλυκράτη μετά από συγκλονιστικό ματς. Το παιχνίδι στην κανονική διάρκειά του έληξε ισόπαλο 1-1 και η παράταση 2-2. Οι παίκτες του Οικονόμου φάνηκαν πιο ψύχραιμοι στη διαδικασία των πέναλτι και πανηγύρισαν τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας τους στον θεσμό.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67′, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Γκικούδη για φάουλ στον Καρακάσογλου.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως, οι Λαρισαίοι άνοιξαν το σκορ στο 82′ με κεφαλιά του Φλώρου που δεν κατάφερε να απομακρύνει ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος.

Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί κράτησαν ελάχιστα αφού τέσσερα λεπτά αργότερα, η ομάδα της Λευκάδας ισοφάρισε με σουτ του Αλμπάνη έπειτα από πάσα του Λαζαρίδη.

Έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, η οποία είχε ακόμη πιο συναρπαστικό φινάλε! Συγκεκριμένα, στο 119′ ο Ιασωνίδης κέρδισε πέναλτι από τον Τσιανάκα, ο οποίος αποβλήθηκε και ο Γκόγκας αξιοποίησε την «εσχάτη των ποινών» δίνοντας το προβάδισμα στον Τηλυκράτη.

Εντούτοις, στο 121′ ο Ρούσσης ανέτρεψε τον Οικονόμου με συνέπεια να καταλογιστεί πέναλτι. Ο Νικούλης ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 για τον Οικονόμο που έπαιζε με εννέα!

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Για τον Οικονόμο σκόραραν οι Μπανούσης,  Οικονόμου, Κέρι, Φλώρος, Πούτας, ενώ αστόχησε ο Νικούλης.

Για τον Τηληκράτη σκόραραν οι Ρούσσης, Ιασωνίδης, Πουταχίδης,  Γκόγκας, ενώ αστόχησαν οι Ντουτσαρίδης και Μυροφορίδης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Γιώργος Καλτέκης): Γκικούδης, Κορομπίλιας, Οικονόμου, Πούτας, Τσιανάκας, Φλώρος, Καραγιάννης (52′ Κουλτσάκης), Καράμπελας (67′ Μπαχτσιβάνος), Μπλέντι (105′ Κέρι), Μπανούσης, Νικούλης.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Λεωνίδας Μπίλης): Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Προβατίδης (83′ Μυρωφορίδης), Ιασωνίδης, Ρούσσης, Παπανίκος (60′ Αχείμαστος), Ντουτσαρίδης, Πουταχίδης, Καρακάσογλου (71′ Αλμπάνης), Γκόγκας, Κατσίκης.