Προκρίσεις για Απόλλωνα, Ψαχνά και Φωστήρα

Στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκονται από το απόγευμα του Σαββάτου, οι Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής Ψαχνών και Φωστήρας, που ξεπέρασαν τα εμπόδια των Καλλιθέα, Επισκοπής και Αχαρναϊκού αντίστοιχα.

Στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκονται από το απόγευμα του Σαββάτου, οι Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής Ψαχνών και Φωστήρας, που ξεπέρασαν τα εμπόδια των Καλλιθέα, Επισκοπής και Αχαρναϊκού αντίστοιχα.


Στη Ριζούπολη, το 1-1 του πρώτου ματς έδινε πλεονέκτημα στην «ελαφρά ταξιαρχία» που πήρε το προβάδισμα στο 83′ με τον Ανγκούλο, ενώ ο Γκονζάλες έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε το προβάδισμά της ομάδας του. Μετά την αποβολή του Λαγού στια καθυστερήσεις, η Καλλιθέα μείωσε με τον Πίκολο στο 90’+5′ χωρίς όμως κάτι περισσότερο (2-1).


Απόλλων Σμύρνης (Κωστένογλου): Πίτκας, Κυριάκος, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Γκονζάλες, Φαρινόλα (46′ Βάντερσον), Νανία, Αλίπιο (46′ Λαγός), Κυβελίδης (78′ Ανγκούλο).


Καλλιθεάς (Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης (75′ Βεζιρτζόγλου), Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης (63′ Ρόχας), Μιχαλόπουλος, Μασάδο, Πιτταράς (63′ Σταματάκος).


Παρά το 1-1 των Ψαχνών, ο Ηρακλής έπαιξε σαν γηπεδούχος στην Κρήτη απέναντι στην Επισκοπή και με τους Ποσίνκοβιτς (28′) και Νάκα (88′ πεν.) έφτασε στο τελικό 0-2 και πήρε άνετα την πρόκριση.


Στο άλλο ματς της ημέρας, ένα σουτ του Τσεμπέσι έξω από την περιοχή στο 21′, ήταν αρκετό για να διαμορφώσει το τελικό 1-0 στον Ταύρο ανάμεσα σε Φωστήρα και Αχαρναϊκό, με τον «Φονέα» να είναι αυτός που θα βρεθεί στο δεύτερο γύρο του θεσμού, σε συνδυασμό με 0-0 του πρώτου ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.