Απόλλων Π.-Πανσερραϊκός 0-1: Επαγγελματική νίκη-πρόκριση για τα “Λιοντάρια”

Πρόκριση με ζεύγος νικών για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη

Με νίκη ολοκλήρωσε την υπόθεση “πρόκριση” στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανσερραϊκός που επικράτησε και στο Πολύκαστρο Κιλκίς του Απόλλωνα Πόντου 1-0 και τσέκαρε το εισιτήριό του για την επόμενη φάση της διοργάνωσης με συνολικό σκορ 4-0, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ.

Ένα γκολ αποδείχτηκε αρκετό για να κρίνει το νικητή και στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Σε μια αναμέτρηση με κύριο χαρακτηριστικό τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, ο Ανδρέας Κατσαντώνης ήταν αυτός που προσυπέγραψε τη νίκη της ομάδας του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα στο 37′ με προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κολομπίνο.

Οι Σερραίοι μπήκαν εξ αρχής αποφασισμένοι για να τελειώσουν τον αγώνα από νωρίς και στο 19′ ο Καλογέρης με σωτήρια προβολή κράτησε το μηδέν για τους γηπεδούχους ενώ το γκολ του Μπαϊροβιτς ακυρώθηκε λόγω αντικανονικής θέσης του ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού. Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς του στο 31′ αλλά νικήθηκε από τον πορτιέρε των “Ροσονέρι”για να έρθει το γκολ έξι λεπτά μετά.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ανέβασε την απόδοσή της, αύξησε την πίεση προς την αντίπαλη περιοχή και δημιούργησε προϋποθέσεις για να φέρει το ματς στα ίσια. Ωστόσο, ο Κατσίκας έδειξε ετοιμότητα σε κάθε περίπτωση ενώ στη σημαντικότερη ευκαιρία ο Μπελεβώνης εξ επαφής έπειτα από γύρισμα του Αμπούντου έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ σε κενή εστία!

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Δ.Καλαϊτζίδης): Πίτκας (Τρίγκατζης 80′), Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Αμπούντου, Κωστίκας, Καλογέρης, Δαλιανόπουλος, Μπελεβώνης (Αραβίδης 86′), Τζαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό.

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης (Ζέρης 46′), Παπάζογλου (Παντεκίδης 67′), Γιανναράκης, Κολομπίνο (Θυμιάνης 67′), Ανάκογλου, Αλί Μπαμπά (Μούργος 78′), Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαΐροβιτς (Σαΐντ 67′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.