Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Ο Μπεργκ επέστρεψε και φρόντισε να το φωνάξει! Με εκπληκτικό τέρμα του Σουηδού που πάτησε χορτάρι μετά από 66 μέρες ο Παναθηναϊκός σιγούρεψε τη νίκη του κόντρα στον Παναιτωλικό (3-1).

Ο Μπεργκ επέστρεψε και φρόντισε να το φωνάξει! Με εκπληκτικό τέρμα του Σουηδού που πάτησε χορτάρι μετά από 66 μέρες ο Παναθηναϊκός σιγούρεψε τη νίκη του κόντρα στον Παναιτωλικό (3-1).


Οι πράσινοι έκαναν το 2/2 στον 8ο όμιλο και προκρίθηκαν και μαθηματικά στους «16» του θεσμού, παίζοντας για την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική κόντρα στα Χανιά.

Ταμπούρι από τον Παναιτωλικό στο πρώτο μισό, άνοιξε το ματς μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού που έφτιαξε αρκετές όμορφες φάσεις. Μήδεν πόντοι και αποκλεισμός για την ομάδα του Χάβου που έπαιξε με δέκα από το 78′ λόγω αποβολής του Κούσα.


Το ματς

Από το πρώτο σφύριγμα έδειξε τις αμυντικές του διαθέσεις ο Παναιτωλικός, που οχυρώθηκε σε διπλή ζώνη άμυνας και περίμενε τον Παναθηναϊκό.


Οι πράσινοι μπλόκαραν, αφού δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων, παρά τις προσπάθειες των Κλωναρίδη, Δώνη.


Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους παίκτες του Αναστασίου, ήρθε -όπως ήταν λογικό από στημένη φάση- με τον Ρισβάνη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Χουχούμη στο 33′.


Ο Παναιτωλικός απάντησε επτά λεπτά αργότερα, με τον Κάπελ να συλλαμβάνει κοιμώμενη την πράσινη άμυνα, αλλά ο Κοτσόλης έδιωξε με το πόδι.


Ο ρυθμός άνοιξε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου 45λεπτου, ο Στεφανάκος είπε «όχι» δις σε σουτ του Δώνη και απευθείας φάουλ του Πέτριτς ενώ ο Κοτσόλης έδειξε σε ακόμα μία φάση τα αντανακλαστικά του όταν μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο την προβολή του Παπουτσογιαννόπουλου από κοντά.


Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (50′) κάτι που βοήθησε και το παιχνίδι να ανοίξει αλλά και τους πράσινους να βρουν επιπλέον χώρους.


Κλωναρίδης και Πέτριτς έπαιξαν το «1-2» με τον πρώτο να τσιμπάει τη μπάλα μπροστά από τον αντίπαλό του, σουτάροντας στη συνέχεια δυνατά για το 1-0.


Οι Αγρινιώτες ανοίχτηκαν υποχρεωτικά και έτσι οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρο και τον εκμεταλλεύτηκαν κατάλληλα. Ο Μπαϊράμι έβγαλε σε πλάγιο τετ α τετ τον Μπούι, με τον Ολλανδό να τελειώνει τη φάση με διαγώνιο σουτ στο 58′ (2-0).


Ο Παναθηναϊκός έδειξε να επαναπαύεται και το πλήρωσε με το γκολ του Κουτρομάνου στο 62′, που πλάσαρε ιδανικά τον Κοτσόλη για το 1-2, με την εξέδρα ωστόσο να το ξεχνάει γρήγορα, αφού μερικά λεπτά αργότερα (76′) ο Μάρκους Μπεργκ πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στη θέση του Πέτριτς και αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο για την επανεμφάνισή του.


Ο Σουηδός κέρδισε μάλιστα και την αποβολή του Κούσα στο 78′, όταν μετά την κίτρινη κάρτα για το αντικανονικό μαρκάρισμα, ο αμυντικός του Παναιτωλικού συνέχισε να διαμαρτύρεται βλέποντας και δεύτερη κίτρινη μέσα σε ένα λεπτό.


Το highlight του ματς ήρθε στο 84′ με τον Μπεργκ να κεραυνοβολεί με εκπληκτικό σουτ τον θετικό Στεφανάκο (3-1), επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως επέστρεψε για τα καλά…


Η βαθμολογία του 8ου ομίλου (2 ματς):


1) Παναθηναϊκός 6
2) Χανιά 4
3) Ολυμπιακός Βόλου 1
4) Παναιτωλικός 0


Η επόμενη αγωνιστική (3η, 2/12):

Χανιά – Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Βόλου


Οι συνθέσεις των ομάδων:



Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Ρισβάνης (Τριανταφυλλόπουλος 77′), Μέντες, Μπούρμπος, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Μπαϊράμι, Πέτριτς (Μπεργκ 76′), Κλωναρίδης (Καρέλης 85′)


Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κούσας, Κόρμπος (Μορένο 71′), Άλβες, Κάπελ, Καλογέρης, Μύγας (Γοδόι 46′), Εντζεγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου (Μαρτίνες 60′)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.