Κύπελλο Ελλάδας: Στο πλευρό της Φραπάρ η Ένωση διαιτητών

Η Ένωση των Γάλλων διαιτητών εξέδωσε ανακοίνωση και στήριξε τη Στεφανί Φραπάρ για τα όσα συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη.

Η Στεφανί Φραπάρ διαιτήτευσε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα η Γαλλίδα απέβαλε τρεις παίκτες και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο στρατόπεδο των «κίτρινων».

Μάλιστα η Φραπάρ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο έγινε με τη συνοδεία της Αστυνομίας. Θυμίζουμε ότι το γκολ του Βαγιαννίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα «έστεψε» τον Παναθηναϊκό Κυπελλούχο Ελλάδας για 20ή φορά στην Ιστορία της ομάδας.

«Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν για άλλη μια φορά την πιο πλήρη ασέβεια και την πιο παράλογη αμέλεια όσον αφορά το λειτούργημα του διαιτητή και η μεροληψία των παραγόντων σε αυτό το ματς, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει», ανέφερε η ένωση ελίτ διαιτητών ποδοσφαίρου (SAFE) στο «X» και συνέχισε:

«Αν η συμπεριφορά της ηττημένης ομάδας στο τέλος του αγώνα είναι ανάξια των αξιών του ποδοσφαίρου, οι λάτρεις του αθλητισμού μπορούν να καθησυχαστούν: όλα πήγαν καλά μετά για την ομάδα διαιτησίας».

Τέλος η Ένωση κατέληξε: «Οι Γάλλοι διαιτητές ορίστηκαν ύστερα από αίτημα της ελληνικής ομοσπονδίας για απόλυτη ουδετερότητα, για έναν αγώνα που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Ελήφθησαν τέσσερις σημαντικές αποφάσεις και ελήφθησαν καλά (όλες ελέγχονται και επικυρώθηκαν από το VAR): τρεις αποβολές και το γκολ στο τέλος του πρόσθετου χρόνου. Τι μπορούμε να την κατηγορήσουμε ότι έκανε τη δουλειά του σε ένα θυελλώδες πλαίσιο, με αμεροληψία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.