Άρης: Ευκαιρία για δοκιμές

Ο Άρης σε λίγες ώρες (15.00) αντιμετωπίζει στην Καλλιθέα τον Εθνικό για την 4η φάση του κυπέλλου και ο Άκης Μάντζιος θα έχει την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε παίκτες του βασικού κορμού

Ο έλληνας τεχνικός άφησε στη Θεσσαλονίκη τους Μάγιο και Μορόν που ένιωσαν ενοχλήσεις κατά την διάρκεια του ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.
Ο Φαμπιάνο είναι μία ακόμη βασική μονάδα των «κιτρινόμαυρων» που παραμένει εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού όπως και ο Βέλεθ, ενώ σημαντική είναι η απουσία και του Σουλεϊμάνοφ ο οποίος υπολογιζόταν για το αρχικό σχήμα της σημερινής αναμέτρησης, αλλά και αυτός τέθηκε νοκ – άουτ.

Για τον Κουάισον δεν τίθεται θέμα συμμετοχής, μιας και ο Σουηδός έχει μόνο λίγες ώρες που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, κατά συνέπεια θα χρειαστεί σημαντικό χρονικό διάστημα προκειμένου να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και διαβάζοντας τα ονόματα της αποστολής των «κιτρινόμαυρων», είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα σχήμα διαφοροποιημένο – σε μεγάλο βαθμό – απ΄ αυτό που είδαμε στα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας.

Κάτω από τα δοκάρια ο Κουέστα είναι σχεδόν αδύνατο να μετακινηθεί αφήνοντας της θέση του στον νεαρό Σίντκλεφ, όσο κι΄ αν ο τελευταίος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο.

Για τα δύο άκρα ετοιμάζονται οι Μοντόγια (δεξιά) και Χουάνκαρ (ασριστερά), ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Μπράμπετς – Ρόουζ.

Επίσης μεγάλες πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού, έχουν οι Ζαν Ζουλ και Νταρίντα, στο ρόλο των ανασταλτικών χαφ, χωρίς ωστόσο δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Πάρντο αντί του Τσέχου.

Οι Σαβέριο – Ντιαντί φέρεται να έχουν προβάδισμα στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής και πίσω από τον προωθημένο Ζαμόρα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Φετφατσίδης.

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες μοιάζει να είναι η σημερινή ενδεκάδα του Άρη, καθώς ο Άκης Μάντζιος έχει πληθώρα επιλογών.

Με σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υπεροψίας απέναντι στον Εθνικό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποχρεούται ψάξει ένα γρήγορο γκολ ώστε να «καθαρίσει» γρήγορα την πρόκριση.

Παίκτες και προπονητής πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και όσοι κληθούν να αγωνιστούν είναι υποχρεωμένοι να αποδείξουν ότι αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες σε μια δύσκολη χρονιά που μόλις τώρα αρχίζει…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.